Un grav accident nautic s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Lacul Snagov, când două ambarcațiuni s-au ciocnit. Nouă persoane au fost rănite grav iar alta a căzut în apă și este dată dispărută.

O barcă aparținând unei persoane, și una a unui restaurant de pe malul lacului Snagov, s-au ciocnit sâmbătă spre duminică noapte.

Potrivit primelor informații furnizate de anchetatori, vinovat pentru producerea accidentului ar fi proprietarul bărcii particulare. Acesta ar fi navigat pe lac cu viteză excesivă, în condiţii de întuneric și a lovit în plin ambarcaţiunea restaurantului. Bărbatul a refuzat să facă testele de alcoolemie.

În urma impactului dintre cele două ambarcațiuni, una din bărci s-a scufundat în scurt timp, iar nouă persoane au fost grav rănite.

În ambarcaţiunea ce aparţinea restaurantului se aflau cinci persoane, iar în cea particulară, patru persoane.

Potrivit martorilor, în ambarcaţiunea restaurantului ar mai fi fost o persoană, care nu este de găsit şi se presupune că aceasta ar fi căzut în apă şi ar fi murit.

Echipele de scafandri s-au deplasat la locul tragediei și o caută în lac şi pe cea de-a zecea persoană.

Victimele accidentului au fost transportate la Spitalele Elias şi Floreasca, din București.

La Spitalul Elias se află internate două persoane, cu traumatisme şi fracturi, iar alte două persoane, un bărbat şi o femeie la Spitalul Floreasca.

UPDATE: Scafandrii au găsit cadavrul bărbatului dispărut sâmbătă seară, în urma ciocnirii celor două ambarcațiuni.