Un tânăr în vârstă de 30 de ani şi-a pus capăt zilelor într-un mod extrem de tragic. S-a aruncat în faţa metroului în staţia de metrou Nicolae Teclu, de pe magistrala 3 din Capitală.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, bărbatul s-a aşezat pe şine, în staţia de metrou Nicolae Teclu, de pe magistrala 3, şi a aşteptat trecerea metroului. Bărbatul a murit pe loc, fiind decapitat de roţile de tren ale metroului.

Conform ISU, victima decedată a fost prinsă sub metrou şi pompierii au aşteptat deconectarea de la sursa de electricitate pentru pătrunderea salvatorilor.

La faţa locului  au acţionat membrii de la Detaşamentul Special de Salvatori şi Detaşamentul Chimiştilor.   Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, fiind luate în calcul atât accidentul, cât şi o posibilă sinucidere.

Circulaţia metroului a fost întreruptă luni seară şi pe Magistrala 2, după ce a fost observat fum la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Sursa fumului a fost indentificată de pompieri într-o nişă a tunelului, unde au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje.