Fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown, Bobbi Kristina, a murit duminică noapte la doar 22 de ani. Tânăra a avut parte de o moarte similară cu a mamei ei.

Ce blestem pe familia lui Whitney Houston. La trei ani de când a fost găsită moartă în cadă, fiica ei, Bobbi, a murit după ce în 31 ianuarie fusese găsită în stare de inconştienţă în cadă.

Bobbi Kristina fusese internată pe 24 iunie la Centrul de îngrijire din Atlanta unde a şi decedat duminică noapte.

Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința ei pe 31 ianuarie și poliția crede că a stat sub apă între 2 și 5 minute.

Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă și se afla la spital sub monitorizare permanentă.

Pat Houston și Bobby — co-tutorii lui Bobbi Kristina — au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele.

Nici acum nu se știe clar ce s-a întâmplat cu unica fiică a regretatei cântărețe și nici dacă a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, după cum a speculat media americană, de consumul de alcool sau droguri. A fost luată în considerare și varianta crimei.

Prietenul ei, Nick Gordon, ar fi prima persoană suspectată. Poliția a declarat că erau vânătăi pe fața și corpul lui Bobbi Kristina, după ce Gordon și un prieten, Max Lomas, au găsit-o în cadă.

Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri în 2012, în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel.