Dacă odinioară gama de produse sanitare pe care o aveai la dispoziție era una destul de limitată, pe măsură ce timpul a trecut, producătorii și-au diversificat ofertele.

Așadar, astăzi poți alege dintr-o gamă extrem de largă de oglinzi baie Elves. De la cele simple, clasice, până la oglinzi cu leduri sau cu becuri, pe toate le regăsești în magazinele de specialitate, fie că este vorba despre cele online sau cele fizice. Descoperă, însă, principalele elementele pe care să le iei în considerare, pentru a putea alege modelul potrivit pentru tine!

Oglinzi baie: simple sau cu leduri ori becuri?

Prima decizie, pe care trebuie să o iei în privința oglinzii de baie este dacă îți dorești un model:

  • simplu – dacă îți dorești un obiect sanitar, despre care să știi că se va potrivi în baia ta, indiferent de design-ul pe care îl alegi, recomandat este să investești într-o oglindă simplă, clasică. Aceasta te va ajuta să te pregătești în fiecare zi;
  • cu becuri – oglinda cu becuri este potrivită pentru tine atunci când vrei să creionezi o imagine retro în propria baie. În acest sens, ai la dispoziție pe piață modele cu becuri mai mici sau mai mari, cu lumină caldă sau rece;
  • cu led-uri – oglinda cu led-uri este cel mai nou model pe care îl găsești pe piață, oferindu-ți numeroase avantaje pe termen lung. De exemplu, poți să setezi intensitatea luminii, în funcție de modul în care folosești oglinda și te poți bucura inclusiv de funcția practică de dezaburire.

Cât de mare trebuie să fie oglinda de la baie?

Pentru a determina dimensiunea potrivită a oglinzii în care investești, recomandat este să măsori spațiul pe care îl ai deasupra lavoarului, acolo unde vei aplica oglinda. În acest sens, poți să folosești foarte ușor o ruletă, cu ajutorul căreia să măsori înălțimea și lățimea. De asemenea, ține cont că oglinda nu trebuie lipită niciodată de lavoar, ci aplicată cu minimum 5 centimetri mai sus.

Forma ideală

Un alt aspect, în privința căruia este important să fii atent atunci când vine vorba despre oglinda de baie pe care ți-o dorești este forma acesteia. De exemplu, dacă realizezi baia în stil minimalist, poți să te orientezi către o oglindă cu colțuri drepte, fie că este ea dreptunghiulară sau pătrată. În schimb, dacă preferi să te orientezi către un design romantic, mai prietenos, indicat este să alegi fie o oglindă rotundă, fie una ovală sau chiar una asimetrică, datorită căreia să aduci un plus de stil în încăperea de acasă.

Consum

În cazul în care alegi să investești într-o oglindă cu becuri ori cu leduri, trebuie să ai în vedere că vei avea nevoie și de o priză, la care să conectezi oglinda. Ține cont, așadar, și de acest aspect. Cât despre consumul pe care îl vei observa pe factură pentru becuri sau leduri, el va fi unul destul de mic, având în vedere că producătorii utilizează tehnologie de ultimă generație pentru oglinzile moderne.

Montaj

Nu în ultimul rând, este bine să știi că indiferent de tipul oglinzii pe care îl preferi, să aplici un astfel de obiect pe perete nu va fi deloc dificil. Ba mai mult, te poți ocupa singur de acest aspect, astfel încât să economisești și, totodată să îți amenajezi baia după bunul plac.

Accesează Elves.ro și găsești aici o varietate de produse sanitare excelente, în care merită să investești. De la cea mai bună cada freestanding de aici, până la oglinzi moderne de baie, dar și accesorii practice, simplu de folosit, toate sunt disponibile online pentru tine!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183