Tot ce trebuie sa stii despre inscririle la cursurile de germana

Capacitatea copiilor de a memora informatii este uimitoare. De asemenea, daca iti doresti un copil cu abilitati de poliglot, nu te sfii sa il inscrii la cursuri de limbi straine. Nu este o pierdere de timp, chiar daca te gandesti ca nu o va vorbi fluent in primii ani. Capacitatea de adaptare la medii noi este extrem de rapida, mai ales in cadrul unui curs de limba straina, unde este inconjurat de copii de aceeasi varsta.

Una dintre limbile cele mai cautate in prezent este limba germana. Ce invata copilul tau la un curs de germana pentru incepatori? A cunoaste mai mult de o limba straina poate ajuta copilul sa si dezvolte aprecierea pentru alte culturi, sa accepte mai usor schimbarile, sa comunice mai usor si sa fie mai sociabili, il ajuta sa depina doritor de schimbari si sa se adapteze mai usor. Toate acestea prin intermediul unui curs de germana.

iQWeLT este un centru cultural de limba germana pentru copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 4 – 16 ani. iQWeLT ofera copiilor nu doar sansa de a invata limba germana, ci si pe aceea de a cunoaste cultura germana.

Echipa iQWeLT formata din profesori entuziasti si bine-pregatiti, specializati in predarea limbii germane ca limba straina pentru copii si adolescenti, va asteapta la inscrierile pentru anul scolar 2018-2019, in perioada 22 august- 7 septembrie. Fie ca sunt prescolari, scolari, de gimnaziu sau de liceu, copiii sunt bineveniti la orice curs de germana pentru incepatori. Cursurile de germana se desfasoara atat in timpul saptamanii, cat si sambata, iar numarul de copii la cursurile de germana difera in functie de aceasta.

La baza cursurilor de germana pentru incepatori sta metoda comunicativa, precum si dialoguri, prezentari, proiecte. Cursurile de germana se realizeaza prin transmiterea informatiilor intr-o maniera placuta si prietenoasa, exersarea cunostintelor dobandite, jocuri de rol si interactive.

Intra pe iQWeLT, centrul unde se invata limba germana pas cu pas, pentru a afla toate informatiile referitoare la inscriere.