Torţionarul Vişinescu, ameninţare durã la adresa lui Mihai Bendeac: “Când o sã ies de aici, emisiunea lui Bendeac n-o sã se mai numeascã <<În puii mei!>>”

Situaţiile comice şi scenariile dintre cele mai bizare fac din nou casã bunã în cel mai nou episod al show-ului de comedie “În puii mei!”, difuzat miercurea aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Printre personajele care revin sãptãmâna aceasta pe micile ecrane se numãrã şi torţionarul Alexandru Vişinescu, interpretat extraordinar de Mihai Bendeac. Actor, scenarist şi deopotrivã realizator al emisiunii, Bendeac a gândit pentru aceastã ediţie a emisiunii un scheci inspirat din viaţa torţionarului de la Râmnicu Sãrat.

Realizat în nota-i umoristicã binecunoscutã, scheci-ul debuteazã cu o ameninţare: „Când o sã ies de aici, emisiunea lui Bendeac n-o sã se mai numeascã <<În puii mei!>>, ci <<In memoriam>>, cu actorul Mihai Bendeac în medalion”, şi-a început torţionarul discuţia pe care o avea cu comandantul închisorii unde îşi ispãşeşte pedeapsa. Ce se întâmplã mai departe, dar şi ce alte surprize le-au mai pregãtit actorii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat miercurea aceasta, de la 20:30, la Antena 1.