Top locuri de joaca pentru copii in Brasov

Jocurile pot stimula atat imaginatia celor mici cat si conditia fizica. De asemenea, jocurile pun curiozitatea copiiilor la incercare si il ajuta sa interactioneze cu ceilalti copii. De aceea, in momentul in care te-ai decis pentru amenajare loc de joaca cu siguranta ai luat cea mai buna alegere, deoarece nu vei duce lipsa de participanti niciodata.

            ZaoPlanet – este un loc de joaca pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 10 ani, care le permite acestora accesul intr-o lume colorata, vioaie si plina de zambete. Copiii vor fi supravegheati in permanenta de personalul aferent, existand si un spatiu amenajat special pentru copiii sub patru ani. Nici adultii nu sunt uitati deoarece aici exista sala de mese pentru parinti, unde puteti sajucati sah, remi, sau puteti chiar sa cantati la karaoke. Exista desigur si Internetul Wireless pus la dispozitia dumneavoastra.

            MiniLand Brasov – indiferent ca cei mici iubesc toboganele gonflabile, mini casutele, mini tirolianele sau podurile suspendate construite, copiii se vor distra si vor invata multe lucruri interesante in acest spatiu de joaca primitor, vesel si colorat, potrivit pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 10 ani. Intreaga suprafata a spatiului de joaca este acoperita cu o pardoseala antiderapanta, calduroasa, antisoc si moale, pentru ca cei mici sa fie in siguranta.

Fantasia Land – este locul in care copiii pot participa la petreceri tematice, dezvoltare personala, carnaval, cursuri de dans, teatru, concursuri, desene si picturi pe fata, etc. Spatiul de joaca este unul modern, amenajat special pentru copii, beneficiind si de un spatiu de joaca special pentru copiii sb 3 ani. Acestia se pot bucura de tobogan, punte de joaca, dar si diverse jucarii, pe cand cei ce au peste 3 ani pot profita de vaporul piratilor cu tobogan si bile colorate, precum si de o serie de jucarii gonflabile, trambuline, masinute si atv-uri, precum si un balansoar.
           

FunPark Brasov – este locul din care nici un copil nu trebuie sa lipseasca deoarece aici se va distra cat e ziua de lunga si cu greu parintii vor reusi sa il faca sa mai plece. Parintii care si-au mai adus copiii aici au numi acest parc  „Fabrica de fericire” deoarece aici cei mici se pot da in toboganul cu bilute colorate, pot avea activitati precum jucatul de volei, pot alerga in voie, se pot bucura de face-painting sau pot face numeroase  si diverse puzzle-uri. Insa acest loc n este unul in care cei mici se po doar uca. Prin intermediul numeroaselor activitati cei mici vor invata cum sa imparta lucrurile cu ceilalti copii, vor invata sa fie mai ordonati, si in mare masura isi vor dezvolta si imaginatia.

De asemenea, la FunPark se pot organiza si zile de nastere, astfel incat, daca doriti sa faceti ceva mai special pentru a-l sarbatori pe cel mic, acum aveti varianta perfecta la dispozitia dumneavoastra. Toate petrecerile care au fost organizate aici au fost pline de veselie, garantand fericirea si buna dispozitie a celor mici. Nici partea dulce a petrecerilor nu este uitata, astfel incat cei mici vor fi realmente impresionati de torturile in forma de masinute, printese, buburuze sau fluturasi care au menirea de a-i indulci.

loc joaca copii