Sigur, nu toata lumea este inzestrata cu pometi impecabili, cu un corp de super-erou si cu un zambet stralucitor, dar atractivitatea implica mult mai mult decat aspectul fizic. Daca te uiti la unii dintre cei mai atragatori barbati, vei observa ca exista multe elemente care ii ajuta sa le capteze atentia celor din jur, iar unele dintre acestea sunt obiceiuri si comportamente pe care si tu le poti adopta pentru a deveni mai atractiv.

Iata 6 obiceiuri simple pe care orice barbat ar trebui sa le aiba pentru a fi mai atragator:

  • Respecta o rutina constanta de ingrijire 

Poate parea evident, dar un barbat curat si bine ingrijit va fi intotdeauna atragator si, de asemenea, va arata ca stie sa aiba grija de el. O rutina corecta nu trebuie sa fie complicata sau sa includa neaparat produse costisitoare, ci inseamna simpla ingrijire a barbii, a tenului si a parului. Daca nu te descurci singur, descopera aici cum fac profesionistii si lasa-te pe mainile lor.

  • Fii abordabil

Limbajul corpului este foarte important atunci cand te prezinti lumii, iar acesta devine esential atunci cand astepti un raspuns pozitiv de la cei din jur. Asadar, stai mereu drept, fii atent la postura, tine bratele deschise, zambeste frecvent si mentine contactul vizual cu cei cu care interactionezi. Astfel, vei parea mai prietenos si mai abordabil, iar oamenii vor dori sa te cunoasca.

  • Ai grija de corpul tau

Unii au fost inzestrati de la natura cu un fizic nemaipomenit, dar altii nu. Oricum ar fi, sa ai grija de corpul tau inseamna mai mult decat atat. Exercitiile fizice si fitness-ul au beneficii atat pentru trup, cat si pentru minte, sporesc increderea in sine si ajuta la reducerea stresului.

  • Menajeaza-ti sanatatea psihica

Cultivarea unei minti si a unei atitudini puternice este la fel de importanta ca antrenamentul corpului. Increderea vine dintr-o varietate de surse si este nevoie de munca pentru a ajunge sa te simti multumit cu tine însuți. 

Oamenii sunt diferiti, dar, pentru o minte sanatoasa, toti au nevoie de un somn odihnitor, de meditatie, de un jurnal in care sa isi noteze diverse intamplari si trairi si chiar de vizite regulate la un terapeut. Toate aceste lucruri te vor ajuta sa dezvolti si sa mentii un puternic sentiment de incredere in sine si de multumire, ceea ce se va vedea si in exterior.

  • Fii politicos

Tuturor le place sa fie complimentati. Asadar, nu rata nicio ocazie sa faci acest lucru. In acest mod, oamenii se vor simti mereu bine in preajma ta si isi vor aminti astfel de detalii. Asigura-te, insa, ca esti mereu autentic, deoarece nimanui nu-i place falsitatea. 

  • Fii manierat

Este un obicei simplu, dar exista un motiv pentru care mamele vor intodeauna ca baietii lor sa-si aduca aminte de bunele maniere. Oamenii observa cand spui “Te rog!” si “Iti multumesc!”, cand deschizi usa pentru ceilalti si cand nu vorbesti cu gura plina. Acest comportament te va face atractiv in fata celor din jur, care vor sta in preajma ta cu placere. 

Prin urmare, dupa cum poti vedea, orice barbat poate fi mai atragator, indiferent de trasaturile fizice. Este nevoie doar de cateva obiceiuri, de o rutina de ingrijire si de o dorinta reala de a fi mai bun. 

Sursa foto: unsplash.com