Top 6 motive să angajezi lucrătoare asiatice drept bone sau îngrijitoare pentru bătrâni – De ce sunt mai apreciate decât personalul calificat român?

Când vine vorba de îngrijirea persoanelor vulnerabile, angajatele asiatice sunt foarte apreciate pentru abilitățile de care dau dovadă în relația cu bătrânii sau copiii. Care sunt motivele pentru care bonele nepaleze sau filipineze dețin topul preferințelor în rândul firmelor care se ocupă cu recrutarea de bone și îngrijitoare? 

Cât de avantajoasă este colaborarea cu o persoană provenită dintr-o cultură exotică? 

Descoperă calitățile principale care recomandă bonele asiatice pentru domeniul de îngrijire copii, persoane vârstnice sau bolnave. 

  • Capacitatea de autocontrol 

Un copil sau o persoană în vârstă necesită multă răbdare, calm și un mod de abordare deschis. Îngrijitoarele asiatice sunt pozitive, active, energice și foarte apreciate pentru firea lor mereu calmă. Toate aceste calități determină familiile să apeleze la recrutări din Asia, deoarece mediul în care stă un copil sau o persoană bătrână ori bolnavă influențează starea lor psihică și sănătatea generală. 

  • Capacitatea de adaptare 

Îți amintești de filmele vechi sau poveștile de epocă în care familiile bogate păstrau aceeași bonă ani la rând pentru mai multe generații? Ei bine, deși femeile asiatice provin dintr-o cultură total diferită de a ta, ele impresionează și prin capacitatea de a se adapta la orice context. Sunt vorbitoare de limbă engleză, dovedesc o răbdare de fier cu cei din jur, își iau munca în serios și fac tot posibilul să-și mulțumească șefii. 

  • Tratează sarcinile cu seriozitate 

Pentru că au la bază o cultură tradițională, bonele asiatice preferă să își îndeplinească fișa postului prin cele mai bune rezultate. Tocmai de aceea, muncitoarele asiatice sunt deschise către ore suplimentare pentru a-și duce la bun sfârșit atribuțiile. De asemenea, ele sunt persoane atente, receptive la exigențele șefilor și se pliază după regulile familiilor pentru care lucrează. 

  • Sunt familiste 

Multe dintre femeile care aleg să lucreze în România au acasă familii, iar acest lucru le determină să fie mai dedicate muncii. Ele știu că dacă își iau munca în serios, atunci au șansa de a-și păstra locul de muncă și de a câștiga banii necesari pentru întreținerea familiei din țara de origine. 

  • Sunt pasionate de gătit 

Bucătăria asiatică este apreciată în lumea întreagă pentru exotismul și unicitatea specifice. Dacă ai un copil cu preferințe aparte sau o persoană adultă pentru care trebuie pregătit un meniu special, atunci angajează o îngrijitoare asiatică pentru a diversifica mesele zilnice.  

  • Sunt persoane religioase 

Sunt persoane calde, bune, spirituale, care se roagă din suflet și urmează cu rigurozitate un set de valori moștenit de la înțelepții strămoși pe care îi venerează. Din partea unei persoane care întrunește atâtea calități rare, copiii vor învăța ce este binele, iar persoanele adulte cu probleme de sănătate se vor simți învăluite de liniște și căldură. 

Așadar, dacă întâmpini probleme în ceea ce privește angajarea de personal pentru copii, bătrâni sau persoane care au nevoie de îngrijire specială, atunci recrutarea de lucrătoare asiatice prin Work-finder.eu poate fi o variantă de succes. 

Sursa foto: pixabay.com