Top 5 produse de inclus pe lista cumpărăturilor de Black Friday

Cu toții avem o listă fizică sau mentală de produse pe care vrem să le cumpărăm, fie pentru că ne sunt necesare în casă, pentru confortul locuinței, fie pentru că sunt articole ce țin de hobby-urile și pasiunile noastre, care ne fac viața mai ușoară sau mai plăcută. Și când e cel mai bine să facem pasul cel mare dacă nu în perioada cu cele mai mari reduceri din timpul anului?

Nici nu mai este nevoie să explicăm ce reprezintă Black Friday, toată lumea a auzit de acest eveniment. De la marile magazine online sau fizice, precum eMAG, Flanco, Altex și până la tarabele din piață, comercianții se folosesc de această perioadă pentru a-și crește volumul de vânzări prin reduceri considerabile de prețuri la produsele vândute. Astfel, în această perioadă se obțin beneficii de ambele părți – comercianții vând stocurile de produse într-un timp scurt, iar clienții au oportunitatea de a achiziționa articolele dorite la prețuri mult mai mici decât în restul anului.

Care sunt produsele pe care ar trebui să le pui pe lista cumpărăturilor de Black Friday?

Febra cumpărăturilor este la cote destul de înalte în perioada de Black Friday. Fiecare cumpărător se gândește că acum este cea mai bună ocazie pentru a profita de reduceri și are dreptate. Totuși, sunt câteva produse pe care trebuie neapărat să le incluzi în lista de cumpărături și să le scoți de pe lista de așteptare.

1.  Smartphone-uri și smartwatch-uri

Telefoanele mobile, în special cele de tip smartphone, sunt printre primele produse care se epuizează în perioada de reduceri Black Friday, și pe bună dreptate. Reducerile pot trece și de 50%, deci ce moment mai bun să îți schimbi telefonul decât acum? Dacă îți place tehnologia și vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe, poți urmări și reducerile la smartwatch-uri, acestea fiind pe măsura celor de la telefoane.

2.  Televizoare și sisteme audio

Un alt tip de produs foarte urmărit și achiziționat în perioada ofertelor de Black Friday este reprezentat de televizoare și sisteme audio. Ca și în cazul telefoanelor, televizoarele sunt produse ce au o valoare mare, iar momentul cel mai bun în care poți profita de o reducere apreciabilă este Black Friday.

3.  Electrocasnice

De pe lista cumpărăturilor de Black Friday nu puteau lipsi electrocasnicele. Fie că vorbim de mașini de spălat rufe, frigidere sau articole mici, de bucătărie, electrocasnicele se află și ele în topul produselor cu cele mai mari reduceri din această perioadă.

4.  Produse de îngrijire personală

Deși poate părea ciudat, produsele de îngrijire personală, inclusiv parfumurile, au înregistrat și ele valori destul de mari de vânzare în perioada promoțiilor de Black Friday. Știm că un parfum de calitate costă destul de mult, deci acesta este cu siguranță un moment potrivit ca să îți faci stocul de cadouri pentru perioadele ce urmează.

5.  Produse din categoria Fashion

O surpriză a anului trecut a fost creșterea vânzărilor la produse din categoria Fashion, astfel că pe lista de cumpărături poți trece cu siguranță și articole din acest domeniu, precum îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii. De ce să nu profiți de ocazie dacă tot îți este la îndemână?

Pe lângă cele amintite, cu siguranță sunt și alte produse care merită să fie cumpărate în perioada marilor reduceri, iar site-uri de specialitate care se ocupă de monitorizarea magazinelor participante ce desfășoară promoții de Black Friday te pot ajuta să pui ordine în listă.