Indiferent de job-ul pe care il ai, daca lucrezi sau nu cu publicul, e important sa ai o conditie fizica foarte buna si o igiena personala riguroasa. Aceste aspecte sunt valabile in primul rand pentru propria sanatate si mai apoi pentru imaginea pe care o afisezi la locul de munca, cea a unui profesionist care isi cunoaste abilitatile si stie care ii este contributia in cadrul firmei.

Insotitor de zbor

Acesta este unul dintre joburile unde cele doua aspecte, sanatatea si igiena sunt absolut esentiale. Fara o conditie fizica care sa iti permita sa ridici greutati, sa stai timp indelungat in picioare, sa poti inota, practicarea acestei profesii este imposibila. De asemenea, aspectul fizic este foarte important. Stewardesele sunt cunoscute pentru imaginea impecabila pe care o au de fiecare data si de profesionalismul de care dau dovada cu fiecare zbor. Tot ele sunt si cele care se ocupa de prepararea si pregatirea gustarilor pe avion, de aceea sunt nevoite sa utilizeze produse de unica folosinta special pentru aceasta activitate.

HR

Persoanele care sunt angajate in HR trebuie sa aiba un zambet frumos, o dantura alba si sanatoasa, intrucat aceasta va face prima impresie asupra candidatului la un post in cadrul firmei sau a unui potential client. Omul de HR reprezinta practic imaginea companiei la care lucreaza.

Livrator pizza

Un livrator de pizza trebuie sa aiba un aspect ingrijit, sa fie zambitor si amabil. De asemenea trebuie sa aiba si rezistenta la efort caci este nevoit sa se deplaseze in intreg orasul pentru a livra comenzile cerute.

Reprezentant relatii cu publicul

Orice job care implica relationarea cu publicul preaupune totodata si o imagine frumoasa, care sa denote profesionalism si incredere. Este recomandat sa ai si o sanatate a organismului foarte buna pentru ca vei fi nevoit sa petreci mult timp pe scaun.

Receptioner

Orice receptioner trebuie sa aiba o conditie fizica buna, intrucat va petrece mult timp in picioare, intampinand clientii in incinta firmei sau hoteluluo pentru care lucreaza. Totodata, aspectul impecabil al uniformei si igiena personala joaca un rol esential in convingerea clientilor ca au facut cea mai buna alegere optand pentru compania respectiva.

Lucrezi in unul dintre aceste domenii sau vrei sa te angajezi? Tine cont de aceste aspecte si reprezinta-ti compania cu mandrie, inspirandu-le clientilor incredere.

https://image.freepik.com/free-photo/businesswoman-leader-in-modern-office-with-businesspeople-workin_1139-955.jpg