Nimic nu bucură mai mult un copil decât un număr cât mai mare de cadouri, iar atunci când acesta împlinește 4 ani deja știe ce își dorește. Având în vedere că piața de jucării este atât de diversificată, ai foarte multe categorii din care poți alege, iar bugetul poate fi o problemă uneori.

Alegerea cadoului potrivit pentru un copil trebuie făcută într-o oarecare măsură și în funcție de posibilitati, mai ales în cazul jucăriilor sau lucrurilor de care acesta se va bucura pentru o perioadă nu foarte lungă de timp, așadar, mai jos poți găsi câteva astfel de idei prietenoase cu buzunarul.

Cadouri potrivite pentru un copil de 4 ani la prețuri accesibile

  1. O bicicletă, o tricicletă sau o trotinetă

La vârsta de 4 ani, un copil este foarte activ și aleargă destul de mult. Tot aceasta este potrivită și pentru a învăța să meargă pe bicicletă, așa că un astfel de cadou poate fi o idee foarte bună, mai ales că există destul de multe modele la prețuri accesibile și în destul de multe culori care să fie atât pe placul fetițelor, cât și a băiețeilor.

Atunci când ai de ales între diferite modele de triciclete și trotinete pentru copii, trebuie să fii atent la specificațiile și indicațiile de vârstă ale acestora pentru a face alegerea potrivită. Și pentru că unul dintre criteriile importante este calitatea, la Babyneeds, vei găsi surse de inspirație până și pentru cele mai pretențioase gusturi ale celui mic.

  1.   Jocurile creative și puzzle-urile

Lăsând la o parte jucăriile tradiționale, un copil de 4 ani se poate bucura și de diverse jocuri de creativitate, precum sunt cele de desen, de croșetat în cazul fetițelor, sau de construit în cazul băiețeilor. Acestea îi vor ajuta sa își dezvolte diferite abilități.

De asemenea, puzzle-urile sunt idei destul de bune de cadouri pentru copii, mai ales cele cu piese multe care să solicite și ajutorul părinților. În acest fel vei încuraja participarea tuturor membrilor familiei la distracție.

  1.   Seturi de jocuri pentru exterior

Pandemia nu a iertat pe nimeni, și până și copiii mici au fost privați de interacțiunea de la grădiniță, mulți dintre ei resimțind lipsa părinților chiar dacă aceștia lucrau sau lucrează de acasă. Seturile de joacă precum paletele de tenis de masă și mingile cu care aceștia se pot juca în curte reprezintă o idee foarte bună de cadou care nu te va obliga nici să scoți prea mulți bani din buzunar. 

Un cadou pentru un copil de 4 trebuie să țină cont atât de plăcerea acestuia, dar și de nevoia sa de dezvoltare și de interacțiune cu părinții. Chiar și atunci când dorești să te încadrezi într-un buget, vei găsi destul de multe variante din care să o alegi pe cea potrivită, mai ales când îl cunoști bine pe cel mic. Iar Ideile de mai sus te pot ajuta să faci un dar de care acesta se poate bucura.

Sursa foto: Pixabay.com/ro