Tonik Obiektiv a lansat în urmă cu cinci zile, single-ul ”Pierdut printre amintiri”, interpretat alături de Cristina Spătar și Laurențiu Ștefan Stoica.

Noul single semnat Tonik Obiektiv, este interpretat în colaborare cu Cristina Spătar şi Laurenţiu Ştefan Stoica (Saxofon).

„Pierdut printre amintiri este o piesă de stare, menită să te teleporteze cu gândul la copilărie şi la vacanţele de vara pe care le petreceam unii dintre noi în mare parte la bunici. Melodia este un omagiu adus bunicilor mei din Ardeal (Reghin – Judeţul Mureş), care de altfel au contribuit la creşterea şi educaţia mea”, a declarat Tonik Obiektiv.

Tonik Obiektiv pregăteşte primul sau best of, ”Pierdut printre amintiri” fiind una dintre piesele ce se vor regăsite pe acest material.

„Sper să aibă impactul dorit pentru că merită, nimic nu se compară cu amintirile copilăriei. Oare câţi dintre noi nu şi-ar mai dori măcar pentru o zi să mai fie copii”, a spus Cristina Spătar.

Instrumentalul piesei a fost produs de Siem, iar John Diamond s-a ocupat de aranjament muzical, înregistrări, mixaj şi masterizare la Diamond Records, versurile au fost scrise de Tonik şi Capeliy în iarna anului 2014.