Luni, 2 octombrie, de la ora 20:00, TLC aduce Viață de medic! Serialul de tip dramă medicală este primul de acest gen difuzat la televiziunea TLC, care este disponibilă și poate fi căutată în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

La Spitalul Copernicus, tânăra și ambițioasa Dr. Alicja Szymańska și tot personalul medical salvează multe vieți, dar poveștile sunt complicate, căci au și medicii problemele lor. Serialul Viață de medic va aduce la TLC începând de azi, 2 octombriede luni până vineri, de la 20:00, povestea unui spital nou și modern, care are nevoie de o echipă de profesioniști îndrăzneți!

Serialul Viață de medic a fost produs în Polonia și spune povestea Spitalului Copernicus și a echipei medicale care lucrează acolo. Directorul medical îi alege pe cei care nu se tem să acționeze și să-și dezvolte abilitățile.

Confruntându-se cu cazuri medicale grave, medicii tineri și talentați trebuie să se confrunte și cu propriile probleme și slăbiciuni.

Însă o astfel de echipă înflăcărată de indivizi ambițioși poate întoarce lumea cu susul în jos. Fiecare episod tratează cazuri medicale autentice, care presupun situații emoționante, derutante și adesea amuzante.