Tir spulberat la Codlea de un tren de pasageri care venea de la Viena

Tir spulberat la Codlea de un tren de pasageri care venea de la Viena
loading...

Un tir care transporta zahar, a fost spulberat miercuri, pe calea ferată, la ieșirea din localitatea Codlea, de trenul rapid care venea de la Viena.

TIR-ul a fost târât mai bine de 100 m de locomotiva trenului Rapid care circula pe ruta Viena – București. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale pompierilor și poliția.

”În jurul orei 13.25, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Codlea (secţia Făgăraş – Braşov), semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, trenul Dacia IR 347 Viena – Bucureşti Nord a lovit un vehicul cu gabarit mare care s-a angajat în trecerea acesteia fără să se asigure. În urma impactului, locomotiva a fost avariată, urmând ca trenul să îşi reia circulaţia cu o altă locomotivă sosită de la Braşov, după îndepărtarea de pe linie a vehiculului avariat. Pasagerii din tren şi echipa din locomotivă nu au fost în pericol”, se arată în comunicatul de presă al CFR remis recentNEWS.ro.

Șoferul Tir-ului a declarat că înainte cu două minute a trecut săgeata albastră și el și-a luat demaraj pentru că era încărcat cu zahăr.

Din fericire, nicio persoană nu a decedat în urma impactului dintre tren și tir. Însă traficul feroviar a fost oprit în zonă timp de două ore.

Până la redeschiderea circulaţiei între Codlea şi Braşov, următoarele trenuri staţionează, după cum urmează:
– Regio 2506 Făgăraş –Braşov staţionează în Codlea
– Regio 2103 Braşov – Făgăraş staţionează în Ghimbav
– Regio 2102 Sibiu – Braşov urmează să staţioneze

foto: codlea-info.ro

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<