Tipuri de cadouri personalizate

“Orice cadou, oricât de insignifiant, valoarează enorm atunci cand îl oferi din toată inimă” considera poetul antic Pindar.

Din păcate, alegerea celui mai potrivit cadou nu este deloc o sarcină ușoară. De multe ori ni se întâmplă să nu știm ce să cumpărăm și asta ne determină să alegem la întâmplare. Procedând astfel, este posibil ca darul oferit să nu fie pe placul persoanei care îl primește.

Din acest motiv, alegerea unui cadou cu semnificație aparte, poate fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru orice ocazie. Cadourile personalizate sunt întotdeauna apreciate de cei care le primesc. Mai ales dacă sunt cadouri haioase, care le amintesc de momente frumoase din viața lor.

Tablouri canvas personalizate

Nimic nu impresionează mai mult o persoană decât amintirile. Dacă nu știi ce cadou să oferi unei persoane dragi, optează pentru un tablou canvas personalizat. Transformă o fotografie cu voi într-un tablou deosebit și vei reuși să o impresionezi. Pe internet există diverse site-uri care îți oferă posibilitatea să comanzi tablouri canvas personalizate.

Pandantive și inele inscripționate

Aceste cadouri sunt perfecte pentru cuplurile care vor să ofere persoanei dragi o bijuterie specială. Aceasta poate fi inscripționată cu un nume, o dată anume sau cu niște cuvinte cu semnificație deosebită pentru aceasta. Un inel, un pandantiv, o brățară, practic orice bijuterie poate fi gravată cu un mesaj personalizat. Aniversarea anilor de la căsătorie, de exemplu, poate fi un bun prilej pentru a oferi un astfel de cadou.

Decorațiuni cu mesaj

Dacă organizezi o petrecere pentru o persoană importantă din viața ta, poți profita de acest eveniment pentru a transmite un mesaj. Poți alege, de exemplu, o ghirlandă luminoasă cu mesajul Happy Birthday.

De Crăciun, poți oferi cadou prietenilor globuri din sticlă personalizate cu textul ales de tine. Chiar și ornamente realizate din lemn, cu un mesaj special.

Ce părere ai despre aceste idei de cadouri? Îți plac? Ce daruri personalizate ai oferi persoanelor dragi?