Un grup de tineri au pornit o Noua Revoluție la Timișoara. Noua Revoluție se numește Noua Românie! Cătălin Traistă, Cătălin Claudiu Doru, Raluca Cristina Iordache, Bogdan Laurențiu Crainic, Clara Valentina Gavrilei, Florin Angelo Cristea și Valentin Claudiu Bălănescu vor conduce pentru următorii patru ani de zile, Organizația PNR Timișoara.

La 26 de ani de la revoluția pornită de un grup de tineri care s-au răsculat împotriva regimului comunist, sâmbătă, alt grup de tineri s-au reunit pentru ca împreună să pornească o nouă Revoluție. O Revoluție a schimbării țării, o revoluție a bunului simț și o revoluție a unei noi vieți pentru noi, toți românii.

PNR Timișoara, cea de-a treia Organizație Locală înființată de Partidul Noua Românie, are de sâmbătă și Birou Executiv Local.

Pentru funcția de Președinte PNR Timișoara și-au depus candidatura trei membri ai Organizației Locale: Cătălin Ioan Traistă, Constantin Dănescu și Dorian Dumitru Gherasimovici. Pentru că niciunul din cei trei candidați nu a obținut 50%1 din numărul voturilor exprimate, s-a organizat un al doilea tur de scrutin între primii doi clasați în prima rundă: Cătălin Ioan Traistă, Constantin Dănescu. În urma celui de-al doilea tur de scrutin, Cătălin Ioan Traistă a fost votat Președintele PNR Timișoara pentru următorii patru ani de zile.

Cătălin Claudiu Doru a câștigat duelul cu Virgil Neluțu Trițoiu pentru funcția de vicepreședinte PNR Timișoara.

Raluca Cristina Iordache a fost aleasă cu majoritate de voturi, Secretar General al PNR Timișoara pentru următorii patru ani de zile.

Bogdan Laurențiu Crainic va avea grijă de finanțele Organizației PNR Timișoara întrucât a fost ales în funcția de Trezorier.

Pentru cele trei locuri din Biroul Executiv Local ca Reprezentanți ai Adunării Generale Locale, s-au duelat șase membri: Ovidiu Teodor Manolache, Valentin Claudiu Bălănescu, Flavius George Balica, Clara Valentina Gavrilei, Florin Angelo Cristea și Virgil Neluțu Trițoiu.

În urma scrutinului de vot, au fost aleși membri în Biroul Executiv din partea Adunării Generale Locale: Clara Valentina Gavrilei, Florin Angelo Cristea și Valentin Claudiu Bălănescu.

Președintele PNR, Sebastian Popescu, prezent la Adunarea Locală, a felicitat pe câștigători și le-a transmis un mesaj de unitate, seriozitate și implicare totală în dezvoltarea Organizației la Timișoara.

Am revenit la Timișoara după o pauză de opt ani de zile. Am amintiri frumoase la Timișoara, orașul unde am locuit 7 ani și unde am absolvit facultatea. Sunt fericit și bucuros că în inima Banatului Noua Românie prinde contur. Felicit pe cei șapte membri care au fost aleși în Biroul Executiv Local și le doresc să fie uniți, să lucreze împreună, să aibă fie creativi, cu spirit de inițiativă, să se respecte între ei și să contribuie direct la dezvoltarea Organizației PNR Timișoara. Din partea mea și a conducerii naționale, au tot sprijinul necesar pentru a se dezvolta pe plan local”, a declarat Președintele PNR, Sebastian Popescu.

PNR Timișoara este cea de-a treia Organizație Locală înființată de Noua Românie la trei luni și jumătate de la lansare. În ianuarie  2016 vor fi inaugurate Organizațiile Locale din Sectorul 3, 6,  de la Craiova, Galați și Cluj Napoca.

pnr timisoara