Sătui de „republica Dragnea”, tinerii din România iau atitudine. S-au reunit într+un proiect unic în România şi doresc să-l dea jos pe Dragnea şi pe PSD, de la cârma României. Toţi românii sătui de PSD, PNL, Dragnea şi acoliţii lor, sunt chemaţi să se alăture echipei Noua Românie pentru a schimba ţara în bine.

Liviu Dragnea primeşte lovitură după lovitură, semn că sfârşitul e aproape. În plină vacanţă parlamentară, tinerii din echipa Noua Românie strigă adunarea şi fac apel la români pentru o mobilizare masivă cu scopul de a scăpa ţara de penali, corupţi şi politicieni incompetenţi. A venit vremea să-i trimitem acasă pe cei care-şi bat joc de ţară.

Tinerii din Noua Românie s-au săturat săa siste neputincioşi la ce face Dragnea şi PSD în România. Au împărţit pomeni electorale peste tot, se joacă cu taxele, ba le scot ba le reinventează, îşi dărâmă propriul guvern. Dragnea este dispus să facă orice pentru a-şi salva pielea şi să nu ajungă la puşcărie.

Din aceste motive şi multe altele, tinerii cheamă alături de ei pe toţi românii care vor schimbarea, pe toţi care s-au săturat de PSD, PNL, PMP, USR, UDMR, ALDE, Dragnea, Tăriceanu şi Băsescu, pentru a construi împreună o Nouă Românie.

PNR  are deja 27 de organizaţii înfiinţate, iar luna asta urmează să înfiinţeze Organizaţii Locale la Arad, Reşiţa, Botoşani, Bârlad, Suceava, Baia Mare.

Românii care doresc să devină membri în Noua Românie o pot face dacă au minim 18 ani și dacă nu au mai fost membri în alt partid în ultimii 7 ani. PNR nu acceptă traseiști politici și nici cei care vin pentru interese personale.

Află mai multe despre Noua Românie citind Statutul și Programul Politic pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Dacă vrei să te înscrii în Partidul Noua Românie, poți completa AICI formularul online.

Urmărește pe facebook activitatea zilnică a Noua Românie