Alexandra Măceşanu a implorat ajutor de la poliţişti, ca să o salveze din mâinile criminalului, dar aceştia nu au luat-o în serios, crezând că minte. În loc să vină să o scoată din casa groazei, poliţiştii îi spuneau tinerei să nu mai ţină linia ocupată.

Ţi se rupe inima, când auzi înregistrările cu Alexandra Măceşanu de la 112. Tânăra implora ajutor de la poliţişti, iar aceştia o trimiteau la plimbare.

“Dar veniți, nu-i așa, vine cineva?!”, a fost ultimul strigăt de disperare al tinerei de 15 ani, ucisă cu bestialitate de Gheorghe Dincă.

Alexandra a sunat joi, 25 iulie, de cinci ori la 112 cerând să fie salvată din casa groazei, în timp ce Gheorghe Dincă era plecat la farmacie pentru a cumpăra o cremă ca să îi trateze rănile provocate la mâini.

Cartea de vizită despre care s-a vorbit că a găsit-o fata în casă îi aparținea unui inginer cadastru. Tânăra ar fi făcut tot posibilul să iasă din casa groazei, însă îi era frică să treacă prin curte din cauza câinilor din curte, în special din cauza unui câine lup care lătra încontinuu. Când s-a întors în casă, Gheorghe Dincă a surpins-o vorbind la telefon, i-a smucit telefonul din mână, iar apoi a omorât-o.

„La ora 11.23, Măceșanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe același număr de telefon, sesizând aceleași aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecționat apelul către dispeceratul Poliției Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliției Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acționa în zona 7 Caracal, (…) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla”, se arată în raportul MAI.

Iată o parte a discuției dintre polițist și Alexandra Măceșanu, conform Digi24:

Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal…

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!