Curatenia pe timp de vara este poate mai dificila ca niciodata. Temperaturile prea mari, atmosfera greu de respirat, umiditatea ridicata, toate pot accentua senzatia de oboseala si pot influenta eficienta curateniei. Cu toate astea curatenia trebuie intretinuta in orice locuinta asa ca gospodinele moderne au gasit solutii mult mai ingenioase pentru a termina treaba mai rapid si mai usor pe timp de canicula.

Cu un aspirator robot, un aparat care este practic un aspirator automat, curatenia se realizeaza fara niciun efort, aspiratorul e usor de programat, are programe prestabilite care pot si adaptate nevoilor si spatiului de curatat, unele modele au si mop si accesorii pentru diverse suprafete si locuri greu accesibile.

Aspiratoarele robot au o multime de functii, design compact, sunt usor de utilizat, nu au nevoie de o intretinere speciala, cand isi termina treaba pot anunta proprietarul, se incarca rapid, acumulatorii lor permit curatarea unei case intregi fara incarcare. Rezistenta lor mare, numarul mare de programe, calitatea materialelor din care sunt realizate, simplitatea curateniei in orice situatie, deplasarea rapida pe orice suprafete si senzorii speciali de detectie murdarie, iata doar cateva dintre motivele pentru care un aspirator robot ar trebui sa fie de nelipsit din casa oricarei gospodine.

De ce sa cumperi aspiratoare robot?

Avantajele aspiratoarelor robot sunt date de varietatea de modele si tipuri disponibile pe piata, de preturile mici in raport cu functiile pe care le pun la dispozitia oricarui utilizator, de adaptabilitatea mare si flexibilitatea lor, de calitatea superioara a procesului de curatenie. De asemenea mai putem adauga durata mare de viata a aparatului si accesoriilor, a acumulatorilor, autonomia suficienta pentru unul sau doua procese complete de curatenie si intretinere curatenie.

Cateva modele utile pentru orice tip de locuinta sunt de gasit si la Roboutique, magazin online cu aspiratoare robot de calitate, de la producatori de top, aspiratoare cu motoare puternice care pot termina curatenia in doar cateva minute, fara interventia proprietarului.

Pe Roboutique ai aspiratoare robot eficiente si rapide, cu programe speciale de curatare

Gratie senzorilor speciali, hartilor 3D generate si unor functii atent alese aspiratoarele robot din oferta se pot deplasa prin casa fara sa se loveasca de diverse obiecte si fara sa distruga suprafetele de curatat, cand si-au terminat treaba se intorc la baza de incarcare.

Aspiratoarele robot de la Roboutique pot aduna si parul de animale, pot intra in locuri greu accesibile, praful si mizeria sunt aspirate imediat si depozitate in spatii speciale din interiorul aparatului. Transportul comenzilor este gratuit, plata se poate face prin transfer bancar, plata online sau in rate fara dobanda, dar si ramburs. Oricand un consilier telefonic este disponibil cu oferte si sugestii de achizitie potrivite pentru fiecare tip de client si pentru toate tipurile de locuinte.