Care este secretul unui fotoliu de masaj, ce îl face atât de popular și cum se explică faptul că în ultimii ani tot mai mulți se arată interesați de aceste tipuri de dispozitive? Astfel de întrebări sunt absolut firești când în jurul nostru se observă o popularitate a unor fotolii nu tocmai accesibile, ieftine și ușor de achiziționat. Sunt chiar masive și îndeplinesc funcții multiple de masaj. Sunt așadar astfel de dotări specifice spațiilor de tip cămin, ba chiar apartament?

Fotoliile de masaj sunt o alternativă pentru ședințele de masaj ale unui maseur profesionist. Au fost concepute în așa fel încât să rupă acea depedenţă de persoana specializată, singura ce poate oferi alinarea unor dureri și continuarea unui tratament de tip fizioterapie prin masaje. Fotoliile de masaje au la bază tehnologia complexă a mișcărilor ce pot masa toate părțile corpului, ținând cont de beneficiile oferite de aceste tehnici.

Acolo unde tehnologia modernă a fost pusă în slujba necesităților actuale și a stării de bine recâștigate a rezultat un concept inovativ și un produs recomandat și dorit de clase extinse de persoane. Așadar, fotoliile de masaj pot fi folosite și de tineri și de generații mai avansate, atât când este vorba de necesitatea unui masaj cu scop medical, cât și când vine vorba de clasice masaje de relaxare.

Trendul fotoliile de masaj

Cu siguranță ținem minte cu toții aparițiile de acest gen de prin mall-uri, acolo unde făceau furori. Odată pornite, vibrațiile rezultate cuprindeau întreg corpul și te relaxau încât nu puteai crede că un fotoliu aparent doar estetic ascunde în interior o putere atât de mare și de precisă în a oferi masaje desăvârşite.

Apariții pe piață de acest gen au adus în fapt și partea demonstrativă a ceea ce poate oferi concret un astfel de fotoliu de masaj. Așadar nici nu a durat mult până când să existe și un interes tot mai sporit pentru astfel de dotări. De asemenea, s-a remarcat și o trecere de la preferințele de a chema un maseur acasă la dorința de a deține un fotoliu ce poate fi folosit fără restricție.

Dacă la un astfel de context se mai adaugă și faptul că masatto.ro spre exemplu a facilitat drumul spre universul acestor fotolii, atunci cu atât mai mult se explică cum aceste produse sunt atât de populare. Masatto a adus în România ceea ce înseamnă complexitatea de oferte în materie de fotolii de acest gen. Permite și testarea, pentru că nimic nu explică mai bine beneficiile obținute din folosirea unui fotoliu precum o face puterea exemplului.

Oferta Masatto

Fără să rezume totul la doar câteva modele, Masatto dispune de vaste colecții și tipologii de fotolii de masaj. De la gama Rokol la iRest, de la Panasonic la Inada – mari producători cu ale lor modele populare – sunt selecții pentru ceea ce Masatto dispune. Showroom-ul lor este la fel de complex, cuprinzând și gama Sirius by Masatto, Polaris, Dominus și nu în cele din urmă Vega. Fiecare dintre acestea sunt tipare unice, incluzând ceva nou.

Fotoliile de masaj pot oferi masaje complexe, pentru fiecare parte a corpului, de la umeri la gât, trunchi, picioare, incluzând și talpa. Altele au și funcția unică de masaj pentru genunchi. Dispun de role speciale, de o șină care oferă coloanei o susținere naturală, o poziție benefică. Au perne de aer cu ajutorul cărora pot frământa, presa, tapota, rula sau prin fricțiune și/sau stretching pot oferi masaje cum greu se pot descrie.

De asemenea, în funcție de caracteristicile fiecărui tip de fotoliu de acest gen se poate oferi încălzirea zonelor, pentru a atenua din dureri. Cu ajutorul telecomenzii din dotare se urmează un program standard sau unul personalizat de masare. Cu boxe incluse pentru ca muzica de fundal să fie un mic detaliu ce contribuie la relaxare, astfel de fotolii sunt fix ce trebuie când simți că nici măcar odihna nu ar putea alunga starea decăzută a corpului. Ori, când te simți bine ai vitalitate pentru orice, iar starea psihică este și ea îmbunătățită.

Înaintarea în vârstă, stresul, oboseala cotidiană sunt doar câteva motive ale celor care încearcă această metodă de relaxare. Durerile, crampele devin termeni din domeniul trecutului. Un astfel de răsfăț înseamnă clar și luxul de a alege ceea ce poate face diferența în modul în care te simți și îți trăiești viața. De aceea fotoliile de masaj sunt atât de dorite.