Ultimii ani au adus numeroase schimbări, în principal ţintind către o mai mare deschidere către nou. Lăsăm în urmă conceptele şi prejudecăţile ce ne-au urmărit ani de-a rândul, mai ales în era comunistă, şi îmbrăţişăm tot mai mult ideile unei societăţi moderne. Acum nu ne mai relaxăm la picnic, ci la spa şi când vine vorba de masaj am extins orizonturile – masajul senszual este şi el de dorit, un segment al serviciilor aparte, tot mai apreciat.

Masajul erotic în alte culturi

Dacă românii încă se întreabă cum au câştigat succesul saloanele de masaj erotic, alţii se bucură din plin de acesta şi îi exploatează resursele. Se întâmplă în Thailanda, acolo unde masajul erotic este parte din atracţia turistică. Toată lumea ştie despre asocierea fericită ce se face între această locaţie şi diversele tipuri de masaj.

Dacă privim în trecut, ca şi atestări ale masajului uşor deocheat, avem încă din vremea egiptenilor, undeva în jurul anului 5000 î.Hr. Încă din acel timp se menţiona subtil despre masajul pe care o femeie îl oferă unui bărbat cu scop de alintare a simţurilor. Taoiştii au fost şi ei adepţi ai acestui segment, de vreme ce se menţionează că şi aceştia s-au bucurat de beneficiile masajului senzual, dezvoltând la randul lor tehnici specifice.

Masajul erotic adaptat vremurilor moderne

În contextul actual, masajul erotic este „servit” publicului sub diverse forme. Fie el pentru bărbaţi, fie pentru cuplu, ca o noutate în domeniu, masajul erotic are la bază aceeaşi nuditate – însă una benefică, căci se mizează pe avantajele pe care le are un doritor atât în timpul şedinţei, cât şi după.

Aşadar, s-a pornit de la ideea relaxării prin intermediul unui masaj. Apoi idei năstruşnice au făcut ca acest segment să se dezvolte tot mai mult; două sau mai multe maseuze promit distracţie şi masaje complexe. Schimbarea decorului cu o cameră de hotel poate incita la fel de mult. În orice caz, se îmbină utilul cu plăcutul, beneficiile de revigorare şi relaxare ale masajului cu plăcerea de a fi în compania unor doamne atractive.

Ba mai mult decât atât, sunt voci care afirmă că un astfel de masaj, raportat la nivel de cuplu, acţionează ca şi terapie pentru cei doi. Căci nu-i aşa, problemele par să se rezume la baza relaţiei, la intimul dintre cei doi.

Diferenţa între saloane şi servicii de masaj senzual

În condiţiile în care piaţa s-a extins atât de mult şi multe sunt locaţiile ce pot promite astfel de experienţe, trebuie amintit că în ceea ce priveşte calitatea, evident că se disting anumite saloane. Înalta clasă a serviciilor vine la pachet cu arsenalul de beneficii: intimitate, confidenţialitate fără reproş şi fete de revistă, maseuze care în loc de halate albe vor purta, cu mândrie, costumul Evei.

Cea mai uşoară este căutarea online de servicii de acest gen, pentru o informare complexă, în primul rând. Puteţi accesa https://masajclub.ro ca sursă de calitate a acestui tip de servicii. Abia apoi vine şi pasul următor de a testa terenul, la faţa locului.

Şi desigur, după o primă încercare, se stârneşte curiozitatea şi dorinţa de mai mult. Nu e de mirare cum saloanele de masaj erotic sunt la tot mai mare căutare. Plăcere, relaxare şi eliberare de stres la pachet sună mai mult decât promiţător; este chiar reţeta zilelor moderne pentru orele încărcate de muncă, pentru rutina obositoare.