Filmările pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului care va fi difuzat din 11 mai, la Antena 1,  au fost surprinzătoare și din punct de vedere termic.

E lesne de imaginat faptul că în preajma ispitelor concurenții celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” care va începe din 11 mai, la Antena 1, au trăit momente încinse, surprinzător este însă că temperaturile au scăzut foarte mult pentru această țară, un celebru paradis exotic. Obișnuiți să filmeze la 45 de grade, concurenții, ispitele și întreaga echipă de producție au dârdâit la propriu atunci când temperaturile au scăzut brusc până la 10 grade Celsius.

Au fost câteva zile cu temperaturi mici. Localnicii ne spuneau că nu s-a mai întâmplat așa ceva de peste 40 de ani. Dar până și asta a contribuit la imaginea perfectă a ceea ce s-a întâmplat în Thailanda”, declară amuzat Radu Vâlcan.

Temperaturile scăzute nu au reușit însă să tempereze reacțiile cuplurilor înscrise în cel de-al doilea sezon al reality show-ului. Cu toate că multă lume s-ar fi așteptat ca oamenii să învețe ceva din experiența celor care au participat în primul sezon al emisiunii, Radu Vâlcan dezvăluie că ceea ce s-a întâmplat acum în Thailanda este o premieră la nivelul întregii lumi pentru acest format.

Au venit în Thailanda extrem de încrezători, de siguri pe relația lor. Sunt convins că experiența celor din sezonul trecut i-a făcut să vină în această emisiune, convinși că lor nu li se poate întâmpla ceva, că Thailanda va fi o simplă vacanță, nimic mai mult. Din păcate pentru ei…” concluzionează Radu Vâlcan, într-o notă misterioasă.

insula iubirii 2016insula iubirii - concurent