Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat joi, pentru prima dată în carieră, în semifinalele probei de dublu masculin di cadrul turneului de tenis ATP 500 de la Dubai, dotat cu premii de 2,503,810 dolari.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au impus joi, în sferturi de finală, în fața perechii formate din Robert Lindstedt și Marcin Matkowski.

Perechea româno-olandeză, favorită doi la Dubai, și-a adjudecat victoria după o oră și 25 de minute de joc, în trei seturi, 4-6, 7-5, 10-7.

Este pentru a doua oară când Tecău participă la turneul de la Dubai. În 2012, când partener de dublu îi era suedezul Robert Lindstedt, Tecău s-a oprit în sferturi, cei doi au fost învinși de perechea formată din israelienii Jonathan Erlich/Andy Ram.

Accederea în sferturi la Dubai le asigură lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer un cec în valoare de 31,730 de dolari și câte 180 de puncte ATP.

Tot azi, Florin Mergea și Dominic Inglot vor juca în sferturi de finală cu frații Bryan, pe care i-au eliminat în optimi de finală la Australian Open 2015.