Taylor Swift apare pe scenă doar în ținutele create de româca Lorena Sârbu

Taylor Swift apare pe scenă doar în ținutele create de româca Lorena Sârbu
loading...

Taylor Swift a fost o apariție încântătoare pe scenă, la cel mai recent concert al său susținut de celebra artistă în Vancouver, Canada.

Ținuta verde cu franjuri și paiete semnată de designerul român Lorena Sârbu a contrastrat perfect cu culoarea părului și ochii lui Taylor.

Nu este pentru prima dată când starul american apelează la creațiile Lorenei Sârbu. Ea a apărut pe scena galei MTV Video Music Awards, cu un costum auriu, bătut cu cristale Swarovski, alcătuit dintr-un top super sexy și pantaloni scurți, o ținută semnată de designerul român stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu.

Lorena Sarbu este un designer care are din ce în ce mai mare succes în Cetatea Filmului, acolo unde, în ultimii ani, a îmbrăcat  celebrități precum Jennifer Lopez, Barbra  Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton si multe alte nume cunoscute.

Categorii: SHOWBIZ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro