Taticool, alias Dan Cruceru, vacanţă cu fetiţa în staţiunea Venus

Taticool, alias Dan Cruceru, vacanţă cu fetiţa în staţiunea Venus
loading...

Chiar dacă vremea este capricioasă la început de vara, Dan Cruceru de la Pro Tv  nu s-a lăsat intimidat de gradele din temometre. Și-a luat familia a venit pe litoral, unde a petrecut câteva zile de vis în Venus, la un hotel superb, unde fetița lui s-a distrat pe cinste.

Taticool, alias Dan Cruceru, s-a bucurat din plin de vacanța petrecută la malul mării, în stațiunea Venus. Ce-i drept, l-a cam speriat vremea, însă hotelul în care s-a cazat, a fost de vis și a uitat de ploicica de vară și de norii negri.

Împreună cu soția și fetița lor, Sophia, în vârstă de 7 ani, s-au cazat într-un hotel frumos și luminos, proaspat renovat, dotat cu locuri de joacă și patru piscine superbe.

Chiar dacă a fost plecat în Grecia câteva zile, Dan Cruceru a ales să-și continue vacanța în România, iar după experiența aceasta vedeta Pro Tv a spus că ar lege să vină în Vnus de fiecare dată.

Sunt și în România locuri frumoase pentru familiile cu copii. O mămică fericita ne-a scris pe Taticool că a descoperit acest hotel și m-am gândit să-l vizitez împreună cu familia. Pot spune clar că este cel mai curat hotel de pe Litoralul românesc, cu numeroase locuri de joacă pentru copii, în care fetița mea Sophia s-a distrat de minune. Spa,  sală de fitness, masaj și patru piscine. Hotelul Meodia este un loc ce merita încercat și datorita atmosferei și ospitalității oamenilor de acolo”, a spus  Dan Cruceru.

SONY DSC

Categories: SHOWBIZ

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro