Chiar dacă vremea este capricioasă la început de vara, Dan Cruceru de la Pro Tv  nu s-a lăsat intimidat de gradele din temometre. Și-a luat familia a venit pe litoral, unde a petrecut câteva zile de vis în Venus, la un hotel superb, unde fetița lui s-a distrat pe cinste.

Taticool, alias Dan Cruceru, s-a bucurat din plin de vacanța petrecută la malul mării, în stațiunea Venus. Ce-i drept, l-a cam speriat vremea, însă hotelul în care s-a cazat, a fost de vis și a uitat de ploicica de vară și de norii negri.

Împreună cu soția și fetița lor, Sophia, în vârstă de 7 ani, s-au cazat într-un hotel frumos și luminos, proaspat renovat, dotat cu locuri de joacă și patru piscine superbe.

Chiar dacă a fost plecat în Grecia câteva zile, Dan Cruceru a ales să-și continue vacanța în România, iar după experiența aceasta vedeta Pro Tv a spus că ar lege să vină în Vnus de fiecare dată.

Sunt și în România locuri frumoase pentru familiile cu copii. O mămică fericita ne-a scris pe Taticool că a descoperit acest hotel și m-am gândit să-l vizitez împreună cu familia. Pot spune clar că este cel mai curat hotel de pe Litoralul românesc, cu numeroase locuri de joacă pentru copii, în care fetița mea Sophia s-a distrat de minune. Spa,  sală de fitness, masaj și patru piscine. Hotelul Meodia este un loc ce merita încercat și datorita atmosferei și ospitalității oamenilor de acolo”, a spus  Dan Cruceru.

SONY DSC