Tara Holtea, premiată în Cipru la Gala Premiilor En Moda – VIDEO

Tara Holtea, premiată în Cipru la Gala Premiilor En Moda – VIDEO
loading...

Tara Holtea a primit în Cipru, premiul pentru ”Cel Mai Bun Debut”, în cadrul Galei Premiilor En Moda.

Tara Holtea, solistă cunoscută pentru hitul “Missing you”, dar și pentru colaborarile cu Liviu Hodor și Sonny Flame, a primit premiul pentru Cel Mai Bun Debut la cea de-a doua ediție a Galei Premiilor En Moda, premii organizate de Ozer Akkeles în Republica Teritorială Turcă a Ciprului de Nord.

“Mereu mă simt bine în Cipru. Este pentru a treia oară când revin aici și întotdeauna am fost primită foarte bine. Acest premiu mă onorează foarte mult întrucât reprezintă o recunoaștere a activității mele muzicale în afara României. Mă gândesc serios să lansez o piesă în limba turcă, special pentru comunitatea turcească din Cipru, mai ales că eu vorbesc fluent această limbă”, a declarat Tara Holtea.

La cea de-a doua ediție a Galei Premiilor En Moda a mai fost premiat, pe lângă Tara Holtea, și celebrul actor turc Ali Kaptan, cunoscut publicului din România pentru rolul său din serialul  “Trădarea” de la Kanal D.

Categorii: MUZICĂ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<