Incieent șocant la Buzău. O tânără în vârstă de 34 de ani a fost a ajuns desfigurată la Spitalul Judetean de Urgență din Buzău, dupa ce, în urma unei altercații petrecute într-un club, fiul unui politician PMP, i-a înfipt un pahar în față.

Tânăra a ajuns sambata noaptea la Urgente cu multiple leziuni la nivelul capului si o taietura la fata, care se pare ca i-a afectat si ochiul stang. Din cauza gravității, medicii buzoieni au decis sa o transfere in aceeasi noapte la spitalul de oftalmologie, din Bucuresti, potrivit reporterbuzoian.ro.

Tanara spune ca a fost ranita de fiul fostului viceprimar din Vadu Pasii, actualmente consilier al unui senator buzoian. La randul sau, acesta se apara si spune ca a fost atacat din senin de femeia pe care o cunostea doar de pe Facebook.

Din declaratiile acestora reiese ca, din cauza unor bani datorati unul celuilalt, a izbucnit un scandal intre Daniela si tanarul Cosmin Chijer, care a degenerat in batai cu pumnii si lovirea fetei cu un ciob de sticla in zona fetei. Ambii protagonisti ai altercatiei au avut nevoie de ingrijiri medicale, fata pentru ranile grave din zona pometului stang, iar baiatul pentru rani la mana.

Cosmin Chijer s-a ales cu dosar penal pentru lovire si alte violente, insa incadrarea ar putea fi schimbata in functie de evolutia starii de sanatate a victimei, relateaza Adevarul.

Cosmin Chijer a dat declaratii la Politie chiar in noaptea incidentului si a sustinut in fata oamenilor legii ca din senin s-a trezit langa el cu tanara care avea un pahar in mana.

In timp ce ma aflam la ziua unui prieten, cum eram toti la masa a venit fata la mine si a dat cu paharul. Am semn la fata pe partea stanga. O fata care era cu noi la masa a fost si ea taiata la o mana. Mi-a dat doua palme, m-a scuipat si, dupa aceea, eu am impins-o, i-am zis sa plece. Atunci ea avea paharul in mana stanga iar cand a vrut sa dea cu el mi-am pus mana in fata si s-a spart. Atunci au sarit cioburi pe fata ei. Eu nu am avut pahar in mana, nimic. Oricum ea a mai avut ceva in dreapta pentru ca din palma mi-a crapat o masea„, a declarat pentru Adevarul Cosmin Chijer, tanarul acuzat de agresiune.