Pana la aparitia florariilor online, oamenii se simteau frustrati, cand auzeau de decesul unui fost coleg de liceu sau de facultate sau al unui vecin si nu se puteau duce cu o floare sau o lumanare, fiindca in acel moment erau la serviciu sau in alta localitate.

Viata ne poarta pasii acolo unde nu ne gandim de multe ori. Simti o imensa apasare pe suflet, cand nu poti face un simplu gest de omenie fata de cel care te-a ajutat candva.

Totul s-a schimbat din momentul in care poti trimite o coroana funerara  la capela pentru cel drag, indiferent unde te-ai afla.

Sympathyflowers.ro trimite coroana aleasa de tine si insotita de mesajul pe care doresti sa il transmiti la adresa indicata.

Toti oamenii care doresc sa trimita buchete de flori funerare, coroane sau jerbe excelent lucrate din cele mai proaspete flori si cu accesorii de calitate le pot alege de pe site-ul florariei prezentate mai sus.

Priveste produsele din aceasta florarie! Parca zambesc. Sunt rapitor de frumoase si au puterea magica sa alunge durerea. Nicio floare din aceste coroane nu este ofilita sau cu petalele rupte ori decolorate.

Se face risipa de culoare, de parfum si de gingasie ca apartinatorii sa nu mai planga atat de mult la capela.

Nu am vazut ceva la fel de frumos cum este coroana funerara din trandafiri multicolori!

Aceste produse perfecte se comanda foarte usor, fiindca in acest moment exista coroane online  la dispozitia tuturor celor care:

-nu pot merge la priveghi sau la inmormantare, fiindca sunt batrani, bolnavi sau nedeplasabili in acel moment, se afla in carantina sau lucreaza.

-evita sa iasa in oras sa cumpere coroane funerare, jerbe funerare Bucuresti sau buchete de flori funerare de teama sa nu se imbolnaveasca grav. Teama pentru sanatate si viata este o reactie normala generata de instinctul de supravietuire.

Nu vad de ce nu ai profita si tu de acest servciu, fiindca in felul acesta nu mai esti obligat sa plimbi coroana in masina personala prin oras, ci ea este livrata de firma respectiva la adresa indicata de tine!

Sa stii ca nu se compara coroanele cumparate din piata sau de la florariile de cartier cu cele comandate online!

Lipsa suportului umed care tine florile in viata si in perfecta stare face ca acele coroane funerare si jerbe sa se usuce dupa 2-3 zile, chiar daca sunt mult mai ieftine decat cele produse la florariile de lux si prin pretul lor te tenteaza.

Am avut o astfel de experienta si am fost multumita de alegerea facuta. Coroana mea comandata de pe site-ul florariei Sympathyflowers.ro a fost singura dintre coroanele de flori naturale care a ajuns in perfecta stare la cimitir intr-o zi caniculara, dar a rezistat la fel de bine si iarna.

Aceeasi florarie a trimis o coroana foarte frumoasa in numele meu pentru mentorul pe care l-am iubit ca pe un tata in perioada de izolare, cand nu am putut sa ma duc sa il vad la capela sau sa il conduc pe ultimul drum.

Merita recunostinta noastra aceste florarii care realizeaza produse asa de frumoase si le livreaza in numele nostru, cand nu putem ajunge la inmormantarea celor carora le datoram mult!