În perioada copilăriei ne formăm cele mai frumoase amintiri. Ca părinți, trebuie să îi ajutăm pe cei mici să își facă cele mai deosebite amintiri, momente în care se simt cu totul speciali. Pentru a îndeplini acest scop, o petrecere aniversară cu personaje Disney este una dintre cele mai bune opțiuni.

Cum poți să găsești însă echipa de personaje potrivită, în condițiile în care piața acestor servicii este atât de diversificată? Va trebui să identifici acea echipă care poate pune „în scenă” perfect un spectacol de excepție pentru petrecerea micuțului tău. Un răspuns la îndemâna tuturor este reprezentat de echipa Paradisul Personajelor.

Această echipă de animatori de petreceri din București poate aduce la viață cele mai îndrăgite personaje Disney, însă acestea nu sunt singurele ce pot face deliciul unei petreceri pentru copii.

Ce personaje pot fi întruchipate de cei de la Paradisul Personajelor?

Pentru ca fiecare petrecere organizată de părinți pentru cei mici să fie perfectă, serviciile de animație nu trebuie să lipsească. Oferta celor de la Paradisul Personajelor este foarte variată – cei mici se pot întâlni la petreceri cu Mickey și Minnie, Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Elsa, Rapunzel, dar și multe alte personaje Disney.

Zâne, prinți, prințese, clowni, super-eroi sau chiar magicieni pot completa de asemenea cu succes orice petrecere organizată spre deliciul copiilor.

Evenimentele ce pot fi înfrumusețate de echipa Paradisul Personajelor încep chiar de la primele zile ale copilului în lume. Pentru petrecerea de botez, echipa menționată pune la dispoziție ursitoare, care introduc toți invitații într-un tărâm de basm și care îi aduc nou-venitului în această lume cele mai bune urări.

Petrecerile cu personaje Disney ajută la dezvoltarea copilului

Perioada copilăriei este una în care trebuie pus un accent deosebit pe dezvoltarea armonioasă a celui mic. Prin jocuri interactive, petreceri cu personaje, spectacole de animație și nu numai, copiilor li se oferă șansa de a se bucura de întâlnirea cu personajele lor preferate, învățând în același timp în care se joacă și se distrează pe cinste.

Din toate aceste motive, părinții care vor să facă o surpriză de proporții micuțului lor trebuie să aleagă o echipă profesionistă precum este și cea de la Paradisul Personajelor.

Servicii extra pentru succesul oricărei petreceri pentru copii

Dacă acele personaje Disney, super-eroii, magicienii sau clownii reușesc să întrețină distracția la o petrecere pentru copii, există și o serie de alte elemente cu ajutorul cărora succesul acesteia devine garantat.

Echipa Paradisul Personajelor oferă servicii extra, pentru a completa distracția. Părinții care aleg serviciile ce pot fi vizualizate și pe pagina web www.paradisulpersonajelor.ro au opțiuni diverse. La alegere, cei mici pot avea parte de jocuri, concursuri, dansuri și coregrafii în funcție de vârstă, de modelaj de baloane, face-painting, mascote, pinata, mașina de bule, baloane jumbo sau ateliere de creație.

Poate fi vorba de o zi aniversară sau de orice altă ocazie – rămâne însă cert un singur fapt: părinții care vor să aducă un zâmbet sincer și deplin pe chipul celor mici au la îndemână alternativa ideală. Petrecerile cu personaje Disney, cu super-eroi sau alți entertaineri sunt secretul unei zile de neuitat, atunci când vine vorba despre fericirea copiilor.