Superstiții legate de noroc. Te ajută norocul să câştigi?!

Există o multitudine de superstiții legate de noroc. De-a lungul timpului, varii acțiuni, obiecte ori animale au fost asociate cu aducerea de bun ori rău augur.

Toate aceste elemente au de asemenea un reprezentant în ceea ce privește jocurile slot – producătorii de la Novomatic (un brand renumit în acest domeniu pentru succesele lor cu numeroase jocuri de calitate, care au continuat să mulțumească clienții pe parcursul atâtor ani) au pe piață un titlu care a pornit exact de la acea idee a talismanelor norocoase.

Slotul se numește Lucky Lady’s Charm, are 5 role și 10 linii, iar dacă analizăm puțintel lucrurile, ne dăm seama că un joc de noroc cu o temă chiar despre noroc e o potrivire cum nu se poate mai bună! Datorită popularității acestuia, o versiune Deluxe a fost scoasă ceva mai târziu, aducând unele finisări și îmbunătățiri.

Drept simboluri, vor fi găsite numerele de cărți de joc, în primul rând – asta fiind un lucru standard în lumea acestui tip de jocuri. Apoi, intervin iconițele care descriu obiecte aducătoare de noroc, precum monede aurite, buburuze, potcoave, picioare de iepure, globuri de cristal, amulete fermecate, trifoi cu patru foi plus un simbol al zânei norocului – după care s-a numit slotul. Acesta din urmă este cel mai bine-cotat simbol, având de asemenea abilitatea de a dubla valoarea oricărei combinații de succes din care face parte.

Există și o opțiune de a risca orice venit obţinut pentru șansa de a-l dubla. De asemenea, vom găsi bine-cunoscutele runde care îţi aduc un beneficiu. Aici, se găsesc în număr de cincisprezece. Acestea se primesc atunci când jucătorul aliniază cel puțin trei simboluri cu globul de cristal pe ecran.

Este aproape garantat ca orice jucător amator de sloturi, cu sau fără credință în superstiții ori talismane, dar mai ales dacă are habar de notorietatea companiei producătoare, se va putea bucura din plin de acest slot!