Cine ar fi crezut că şi în România se mai pot întâmpla şi lucruri bune, chiar minuni am putea spune. Nebunia a patru tineri care au crezut că pot schimba ceva în propria lor ţară, începe să devină realitate, pe zi ce trece.

Optimişti din fire şi dornici de schimbare, patru tineri, Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu au avut curajul nebun să conceapă de la zero, un nou partid în România. Deşi nu mai făcuseră aşa ceva niciodată, fără să fi fost membri în alte partide, şi-au dorit atât de mult să pornească un proiect ambiţios, încât au trecut peste toate obstacolele care le-au ieşit în cale, şi nu au fost puţine.

S-au documentat, au întrebat, au sperat, au muncit, au luptat şi rezultatele încep să apară. Nimeni nu a crezut în ei, nu au dat doi bani pe ei, iar acum sunt de neoprit, s-au extins în toată ţara şi chiar în Diaspora.

Schimbarea reală şi în folosul românilor nu o vor face actualii politicieni, este de părere fondatorul PNR.

Noua Românie s-a născut ca o formă de revoltă la actuala clasă politică. PNR este partidul milioanelor de români care nu mai vor să gireze prin votul lor actualii politicieni. PNR este şansa prin care noi românii producem schimbarea pe care ne-o dorim. PNR este partidul creat de români pentru români. Fiecare după putinţă, pricepere şi timpul disponibil, este invitat să se alăture PNR pentru ca împreună să-l creştem şi împreună să schimbăm România. Dacă credem că actualii politicieni care de 27 de ani îşi bat joc de noi în toate felurile, ne fură non stop, vând tot ce e mai de rpeţ prin ţară, vor face ceva bun pentru noi toţi, ne înşelăm amarnic. Noi, milioanele de români i-am pus acolo la cârma ţării şi tot noi, milioanele de români, prin vot democratic să-i dăm joc pentru că nu mai merită nici praf în ochi pentru tot ceea ce ne-au făcut de la Revoluţie încoace. Români hai să ne unim forţele în cadrul PNR şi să le arătăm lor, politicienilor că ne-am trezit la realitate şi că nu le mai permitem să ne calce în picioare şi să îşi bată joc de noi. Gata cu umilinţa, să înceapă marea schimbare”, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

Printre propunerile îndrăzneţe pe care le are PNR se numără reducerea cu 60% a numărului parlamentarilor, desfiinţarea pensiilor speciale, legea răspunderii magistraţilor, interzicerea tărierii pădurilor pentru zece ani.

PNR are în prezent 32 de Organizaţii Locale, şase în Bucureşti, cinci în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia, şi 21 în marile oraşe din ţară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Oradea, Deva, Satu Mare, Iaşi, Bacău, Bălceşti, Buzău, Tulcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Galaţi, Reşiţa, Arad, Baia Mare şi Tîrgu Jiu.

Pentru prima dată în România se dezvoltă natural un partid curat, format din oameni de bună credinţă care vor cu adevărat o schimbare reală în România.