Evenimentul de lansare skinbetter science® în România, desfășurat recent la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a marcat un moment crucial în evoluția îngrijirii pielii profesionale în țară. Acest eveniment a adus împreună experți de top din domeniul skincare, demonstrând angajamentul nostru față de excelență și inovație.
Rick Lawrence a deschis evenimentul cu vești remarcabile, anunțând că skinbetter science® se clasează ca al treilea brand profesional de skincare cu cea mai rapidă creștere în SUA, după SkinCeuticals® și ZO®. Acest succes reflectă calitatea și eficacitatea produselor noastre.
Parte a prestigiosului grup L’Oréal din 2022, skinbetter science® își reconfirmă poziția de lider în domeniu. Tracy May-Harriott, Head of International Education and Development, a adus în fața participanților două prezentări excepționale și un workshop interactiv, evidențiind astfel angajamentul brandului față de educație și dezvoltare profesională.
Dr. Dana Bratu, Medic Specialist Dermatolog & Expert în Estetică la DermaBeauty Clinic, a împărtășit experiența sa pozitivă cu produsele skinbetter® în prescripțiile dermatologice, subliniind rezultatele impresionante obținute de pacienți. Ștefan Popa, fondatorul aBeauty Clinique®, a vorbit despre importanța produselor și serviciilor premium în industria esteticii, demonstrând valoarea adăugată a produselor skinbetter science®.
Mulțumim tuturor celor care au participat și partenerilor noștri pentru sprijinul lor în acest eveniment reușit. Evenimentul nu numai că a celebrat lansarea skinbetter science® în România, dar a și oferit o platformă de schimb de cunoștințe și experiențe valoroase în domeniul skincare.
Pentru specialiștii interesați să devină parteneri oficiali skinbetter science® în România, vă invităm să contactați aEstet Technology pentru mai multe informații. De asemenea, clienții interesați să cumpere produse skinbetter science® pot accesa magazinele online partenere sau să se adreseze specialiștilor skinbetter science® pentru consultanță și recomandări personalizate.