Studioul Heylux Iaşi îţi oferă posibilităţi avantajoase de angajare

Studioul Heylux Iaşi îţi oferă posibilităţi avantajoase de angajare
loading...

Pe ce post ţi se oferă atât de simplu un loc de muncă, imediat ce ai terminat liceul sau facultatea şi fără a mai avea experienţă pe piaţă muncii? Nu ştii un răspuns sau nu poţi oferi un răspuns de îndată, însă la studioul Heylux Iasi vei găsi mereu o posibilitate de angajare în domeniul videochat-ului în Iaşi.

femeie masinaAceste posturi de lucru sunt scoase mereu la bătaie, iar ceea ce se caută nu este ceva stereotipic. Nu se caută modele de videochat tinere neapărat. Important este ca femeile care îşi doresc să profeseze ca model de videochat la Heylux Iaşi ar trebui să aibă pe puţin 18 ani împliniţi, să fie conştiente de alegerea lor şi să fie cât mai deschise încât să vorbească cât mai bine şi mai mult într-o limba străină, ca franceză şi engleză, dacă nu să aibă dorinţa de a se perfecţiona în formarea cunoştinţelor în asemenea limbi străine.

Femeile ambiţioase şi frumoase câştigă enorm la Heylux Iaşi

Nici nu se pune problema ca oraşul şi împrejurimile Iaşiului duc lipsă de femei frumoase, motivate şi de tinere inteligente care ştiu ce este mai bine pentru ele şi pentru viitorul lor. De aceea, şi numărul de femei care aplică la câte un job la Heylux Iaşi în fiecare săptămână este mare; reprezentantele sexului feminin care îşi doresc să profeseze aici sunt serioase, ambiţioase şi ştiu exact ce pot face şi ce au de gând să ofere acestui loc de muncă. Este nevoie de motivare, ambiţie, inteligenţă şi puţin noroc în acest domeniu de viitor. Unde mai vezi că se fac angajări cu zecile pe lună pe piaţa locurilor de muncă din România decât în domeniul videochat-ului unde se şi câştigă atât de bine de sunt atrase din ce în ce mai multe românce?

Încasări de ambele părţi. Heylux Iaşi te recompensează pentru dedicarea tafemeie sezlong

Nu este nimic de blamat aici, toată lumea are de câştigat – studioul cu încasările sale, iar modelele cu câştigurile plus bonusurile lor în funcţie de contract şi de volumul de muncă pe care îl depun. Deci nici nu ştiţi cât este de satisfăcător să îţi termini tura de lucru de 8 ore, tot frumos cu pauză şi toate cele, şi să treci pe la sfârşitul programului la contabilitate ca să îţi calculezi banii împreună cu doamnele de acolo, dar mai ales sentimentul de a primi în mâinile tale acei bani frumoşi, fie ei şi de ordinul sutelor la început, în fiecare zi. Astfel că poţi să mergi mai apoi să îţi şi plăteşti şcolarizarea din banii tăi, să le dai eventual împrumut nişte bani şi colegilor sau să faci cinste mamei tale de ziua ei într-un local super de la Palas Mall din Iaşi. Se ştie că oraşul Iaşi este destul de scump, adică sunt magazine şi magazine, dar dacă doreşti să ieşi din peisajul obişnuit al Iasiulor de odinioară, te duci cu banii tăi încasaţi de la Heylux Iaşi în zona verde, metropolitană de la Palas, unde îi poţi cheltui de îndată cum îţi doreşti.

Categorii: LIFE

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Kamira
  Kamira 23 iunie, 2015, 15:53

  Sincer nu stiu cum gandesc altii da eu una ma gandesc ca e prea mult sa consideri ca la videochat e ceva urat. Daca asta isi doresc fetele at de ce sa consideri ca nu e bine?>

  Reply this comment
 2. Livia
  Livia 23 iunie, 2015, 16:01

  Fiecare face ce ii pofteste inima. Eu una cred ca este loc sub soare pt toata lumea si fiecare sa faca ce vrea ce treaba avem noi

  Reply this comment
 3. Glen
  Glen 23 iunie, 2015, 16:01

  Da aici consideram cat re sa judecam pe cine face si cine nu? Eu nu cred. Vb aiurea!

  Reply this comment
 4. Bonita
  Bonita 23 iunie, 2015, 16:02

  Nu draga nu e vb de asta. Ca tot s-a deschis subiectu eu cred cat re sa ne gandim de fapt daca tot ce se spune e adevarat, daca astia cu bonus si toate cele au dreptate ca spun asa. As ao fi?

  Reply this comment
 5. Cristy
  Cristy 23 iunie, 2015, 16:02

  Convingerea o ai cand mergi la ei. Stiu ca sint tot felul de cazuri da aici nu te accepta efectiv daca nu vii cu buletin si te angajeaza asa ca la carte.

  Reply this comment
 6. Damiana
  Damiana 23 iunie, 2015, 16:02

  Da, asa se pare. Si la bani chiar sunt corecti. Pt ca te platesc cu tot,la zi.

  Reply this comment
 7. Erik
  Erik 23 iunie, 2015, 16:03

  Si ce nu s-a mai auzit sa se plateasca asa sau cum? Eu vad mai degraba un beneficiu in modul lor de lucru. Am inteles ca nu lucreaza in orice retea, in orice tara.

  Reply this comment
 8. Silvia
  Silvia 23 iunie, 2015, 16:04

  No, pai fiecare are secretul sau. Daca asta le ajuta pe fewte sa se realizeze ce naiba suntem noi sa com?

  Reply this comment
 9. Roberta
  Roberta 23 iunie, 2015, 16:04

  Bravo cui are tupeu sa spuna si cui poate sa faca asta, bravo cui face ce sa mai. Nu ma asteptam sa citesc de astea in presa:P

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<