Dumitru Zmău, fostul șef al Poliției Rutiere și fost consilier județean, copreședinte ALDE Botoșani a făcut Striptease la Parlamentul României.

Scandalul din ALDE tinde să devină unul de cancan. Un membru al ALDE a ales o modalitate inedită pentru a își arăta nemuțumirea față de decizia lui Daniel Constantin care vrea să rupă partidul.

Dumitru Zmău a postat pe Facebook o imagine în care apare îmbrăcat doar șosete și chiloți în parcarea din fața Palatului Parlamentului. Motivul? Un prostest original faţă de scandalul care riscă să scindeze partidul din cauza certurilor dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.

“Și uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copreședinte Alde Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloți, in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut,nas vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?”, a scris el pe rețeaua de socializare. Oamenii s-au înghesuit să îi lase comentarii amuzante.