Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața luni dimineață, într-un accident înrgozitor. La scurt timp după producerea accidentului, mai mulţi localnici au mers la locul faptei şi în loc să anunţe autorităţile despre tragedie, ei s-au apucat să fure tot ce au găsit lângă maşina făcută zob.

Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța după ce mașina la volanul căreia se afla creatorul de modă, a părăsit carosabilul și a intrat în mai mulți copaci.

Potrivit postului de televiziune Antena 3, localnicii care au ajuns la fața locului unde polițiștii făceau cercetări au sustras bunurile găsite în mașina cu care designerul și-a pierdut viața.

Oamenii au plecat de la fața locului cu alcool, din care nu s-au sfiit să și consume. Localnicii au sustras și o Biblie din autovehiculul distrus în urma accidentului.

Trupul lui Răzvan Ciobanu a fost descoperit luni dimineaţă, în jurul orei 07.00, de către un localnic. Designerul a fost găsit cu fața în sus și cu mâinile ridicate.

La locul accidentului anchetatorii au găsit două cărți de identitate, una a lui Răzvan Ciobanu și una a unui tânăr din Călărași.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a spus că fiul său se îndrepta către Vâlcea.