Ivermectina, medicamentul de uz veterinar care ar vindeca bolnavii infectaţi cu noul coronavirus, nu se mai găseşte în farmaciile din România. Autorităţile au interzis farmaciilor veterinare să mai vândă pastile de ivermectină. Românii au dat iama în farmaciile veterinare ca să cumpere medicamentul minune care-i vindecă de coronavirus. Ivermecina, medicamentAfla mai multe!

Producții diverse care oferă divertisment, comedie cât cuprinde, talent, obiectivitate și noi oportunități se vor regăsi primăvara aceasta în grila PRO TV. În fiecare zi, Știrile PRO TV vor oferi publicului informații obiective, iar Filmul PRO va surprinde cu premiere pline de suspans, aventuri și acțiune. De luni până duminică,Afla mai multe!

Campania de vaccinare face ravagii în SUA. În loc să protejeze americanii împotriva covid 19, vaccinul omoară tot mai multe persoane. Ultimul bilanţ comunicat de autorităţile americane indică faptul că în doar două săptămâni, peste 180 de persoane au decedat. Datele după adunate în urma vaccinurilor experimentale cu ARNm careAfla mai multe!

Alimentele pe care românii le consumă în fiecare zi, ascund ingrediente extrem de toxice care ne îmbolnăvesc fără să avem habar. Cumpărăm alimente pentru a ne hrăni dar în realitate ne îmbolnăvim propriul organism fără să ştim. Un produs sintetic foarte des întâlnit în produsele alimentare este Aspartam. Acesta esteAfla mai multe!

Avocatul Poporului, Renate Weber susţine că în pandemie, autorităţile române au încălcat atât de mult drepturile omului încât acum, este foarte greu să se revină la normal. Prezentă duminică seară în cadrul emisiunii „Interviurile lui Cristoiu”, de la postul tv AlephNews, Renate Weber a spus că libertatea de exprimare aAfla mai multe!

Scandal în direct la Antena 3, luni seară, în prime time, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Mihai Gâdea, deranjat că senatoarea Diana Şoşoacă a devenit din invitat, moderator şi lua invitaţii la întrebări, monopolizând discuţia din platoul emisiunii şi chiar vorbind peste ceilalţi invitaţi, a acuzat-o pe aceasta că esteAfla mai multe!