Știri recente

Toamna, anotimpul în care natura își dezvăluie paleta sa de culori calde și totul se transformă într-un tablou pictat cu nuanțe de auriu și portocaliu, este și momentul în care garderoba noastră se adaptează la schimbările de temperatură. Rochiile, fiind piese vestimentare versatile și iubite de multe femei, nu facAfla mai multe!

Atunci când vorbim despre componente ale unui automobil, de multe ori ne concentrăm asupra motorului, designului sau a sistemului de navigație. Cu toate acestea, cauciucurile sunt la fel de esențiale și au o istorie fascinantă și o evoluție tehnologică continuă. Originile Cauciucurilor – Cauciucul Natural Cauciucul, în forma sa naturală,Afla mai multe!

Dănuț Matei a devenit, duminică, 1 octombrie 2023, în premieră Campion RTP la simplu masculin, după ce a cucerit prima ediție a turneului RTP Luchian Cincu Trophy, competiție desfășurată la Club Sportiv Galaxy din București. Dănuț Matei, desemnat favorit numărul trei al ultimului turneul RTP 100 din anul 2023, care poartăAfla mai multe!

Luchian Cincu și Andrei Giotoiu au cucerit duminică, 1 octombrie 2023, campioni RTP la dublu masculin, după ce s-au impus în finala turneului RTP 100 Luchian Cincu Trophy. Luchian Cincu și Andrei Giotoiu, principali favoriți au ultimului turneu de dublu masculin, de categorie RTP 100 din anul 2023, au confirmatAfla mai multe!

Din 1 octombrie, la TVR Cultural şi online, pe paginile de FB alte TVR, iubitorii muzicii vor avea bucuria să revadă fragmente din cele mai frumoase evenimente muzicale difuzate de TVR Cultural în anul 2023. În fiecare an, la 1 octombrie, este sărbătorită Ziua internaţională a muzicii (International Music Day), susţinutăAfla mai multe!

De multe ori, pacientul spune medicului oftalmolog „simt că am ceva în ochi”, astfel încât medicul trebuie să identifice cauza acestui disconfort. Dacă o persoană simte un corp străin în ochi de cele mai multe ori este vorba de o geană, de praf sau de un fir de nisip. CuAfla mai multe!

Acest articol îți oferă ocazia de a te familiariza cu evoluția impresionantă a seriilor compacte Huawei, punând accent pe modelul Huawei 9 SE. Vei afla care sunt caracteristicile distinctive ale acestui telefon și vei învăța cum să utilizezi toate funcționalitățile sale. În plus, îți vei îmbogăți cunoștințele despre acest brandAfla mai multe!

Așteptarea a luat sfârșit! America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la 20.00 și duminică de la ora 21.00, iarAfla mai multe!

Hainele pe care le purtăm ne reflectă personalitatea. Fă-ți următoarea promisiune: vei alege doar îmbrăcăminte de calitate, vei alege cu grijă hainele, astfel încât să proiectezi o imagine pozitivă despre tine. Acesta este un punct important. Care sunt elementele cheie ale unei vestimentații de calitate? Iată câteva lucruri pe careAfla mai multe!