Sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în ediția specială de 1 Decembrie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Mihai Trăistariu se va transforma în interpreta de muzică populară Steliana Sima și va cânta chiar împreună cu aceasta pe scena emisiunii prezentate, și de această dată, de Alina Pușcaș și Florin Ristei.

Minuțioasă din fire, celebra cântăreață de muzică populară oltenească Steliana Sima s-a implicat mult în pregătirea acestui moment. De pildă, i-a pus la dispoziție lui Mihai unul dintre costumele sale populare și a urmărit îndeaproape transformarea acestuia, la cabina de machiaj special. “A stat trei ore cu mine, la machiaj, ca să se asigure că voi arăta exact ca ea. Mi-a adus de acasă rujul și oja ei, ca să semănăm cât mai bine”, adaugă Mihai. “M-am implicat foarte mult și a ieșit foarte frumos”, e de părere Steliana Sima.

Ce sfat i-a dat aceasta concurentului nostru, când l-a surprins repetând de zor în culise, dar și cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan transformarea lui Mihai Trăistariu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20:00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”.

Mihai Traistariu si Steliana Sima