Stela Popescu și Mirabela Dauer au acasă sute de perechi de pantofi

Stela Popescu și Mirabela Dauer sunt pasionate de pantofi, astfel că cele două artiste recunosc că au acasă sute de perechi de încălțăminte, adunate din toate colțurile lumii pe unde au fost în turnee.

Miercuri, la „Te pui cu blondele?”, două mari artiste, Stela Popescu și Mirabela Dauer, vor mărturisi că au acasă colecții impresionante de pantofi. Iar Fuego, cel de-al treilea invitat al lui Dan Negru, va povesti de la cine a învățat să poarte pantofi de lac, pe scenă.

“Am o colecție uriașă, de peste 100 de perechi de pantofi! Și nu dau nici una! Ultima “achiziție” este această pereche de pantofi cu papion, pe care mi i-a dăruit Mihai Albu, cel care i-a și creat”, spune Stela Popescu.

“Eu am peste 150 de perechi de pantofi! Iar Stela mi-a adus din Italia două perechi de ghetuțe din dantelă, pentru scenă”, adaugă Mirabela Dauer.

Care va fi reacția celor 50 de blonde din platou la auzul acestor mărturisiri, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 18 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”

colectie pantofi