Stela Popescu mărturisește la Star Chef că a plătit 500 de dolari pe o masă în India și că a plecat flămândă de la restaurant întrucât nu a putut mânca nimic.

Stela Popescu recunoaște sâmbătă, de la 12:00, la „Star Chef”, că nu prea folosește Internetul pentru că nu are nevoie de el.

„Pe mine Facebook-ul nu mă interesează. Eu stau cu prietenii față-n față, eu am nevoie de Facebook?!”, precizează actrița, care este pasionată de gastronomie.

„Îmi place să gătesc pentru că îmi place să și mănânc, dar, mai ales, îmi place să mă adun în jurul mesei cu prieteni, cu rude, să stăm de vorbă, să glumim”, povestește Stela Popescu.

Deși este foarte ocupată, pentru că muncește mult, Stela Popescu preferă să își gătească lucruri simple și nu își comandă niciodată mâncare la domiciliu.

În India actrița a avut parte nu doar de o experiență culturală extraordinară, ci și de cel mai scump fel ce mâncare pe care și l-a comandat vreodată.

„A fost o masă îngrozitor de scumpă, dar n-am mâncat nimic. Am plecat flămânzi și ne-a costat 500 de dolari”, își amintește amuzată marea actriță.