Ștefan Bănică, dezvăluiri în premieră despre căsătorie!

Ștefan Bănică, jurat ”X Factor” și unul dintre cei îndrăgiți artiști din România, este invitatul Florentinei Fântânaru, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, singurul interviu în care artistul va vorbi despre căsătoria cu Lavinia Pârva și despre schimbările din viața sa.

Ștefan Bănică a împlinit 50 de ani pe 18 octombrie, dar spune despre el că este un spirit tânăr și se simte de 30 de ani.

”Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, a declarat Ștefan Bănică în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Despre cum se menține în formă la 50 de ani, dar și despre clipele de neuitat petrecute în ziua căsătoriei alături de aleasa inimii sale, Ștefan Bănică vorbește în premieră în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.