Moment istoric, sâmbătă, 4 aprilie, la show-ul transformărilor. Oana Sîrbu se transformă în Ștefan Bănică și va cânta, alături de original, la “Te cunosc de undeva!”.

 “A fost o experiență minunată! Am simțit o energie aparte și am fost mândră să fiu cu Ștefan pe scenă. E prima oară când avem un astfel de moment, datorită formatului acestei ediții a show-ului “Te cunosc de undeva!”, care include momentul “în oglindă”, spune Oana Sîrbu.

Cum a reacționat Ștefan când a văzut-o, la platouri, pe Oana transformată în… el, ne povestește tot ea.

“A zis “hopa, tată!”, imitându-l pe Puiu Călinescu”, mai spune Oana, amuzată.

Pentru ca momentul să iasă perfect, Oana și Ștefan au făcut două repetiții. Una la platouri, în ziua filmării, și o alta, cu o zi înainte, ambele cu orchestra.

“A trebuit să repetăm piesele lui, și “Ani de liceu”, moment mult așteptat de cei care iubesc “Liceenii”, inclusiv de publicul „Te cunosc de undeva!”. Apoi mi-a zis că el va sta “cuminte” și eu va trebui să fac ce face el. Evident, mi-a dat să urmaresc și fragmente din concerte”, mai dezvăluie Oana din culisele repetițiilor.

Cum va arăta show-ul celor doi Ștefan Bănică, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.