Ștefan Bănică cântă cu Oana Sîrbu la “Te cunosc de undeva!”, piesa din Liceenii

Ștefan Bănică cântă cu Oana Sîrbu la “Te cunosc de undeva!”, piesa din Liceenii
loading...

Moment istoric, sâmbătă, 4 aprilie, la show-ul transformărilor. Oana Sîrbu se transformă în Ștefan Bănică și va cânta, alături de original, la “Te cunosc de undeva!”.

 “A fost o experiență minunată! Am simțit o energie aparte și am fost mândră să fiu cu Ștefan pe scenă. E prima oară când avem un astfel de moment, datorită formatului acestei ediții a show-ului “Te cunosc de undeva!”, care include momentul “în oglindă”, spune Oana Sîrbu.

Cum a reacționat Ștefan când a văzut-o, la platouri, pe Oana transformată în… el, ne povestește tot ea.

“A zis “hopa, tată!”, imitându-l pe Puiu Călinescu”, mai spune Oana, amuzată.

Pentru ca momentul să iasă perfect, Oana și Ștefan au făcut două repetiții. Una la platouri, în ziua filmării, și o alta, cu o zi înainte, ambele cu orchestra.

“A trebuit să repetăm piesele lui, și “Ani de liceu”, moment mult așteptat de cei care iubesc “Liceenii”, inclusiv de publicul „Te cunosc de undeva!”. Apoi mi-a zis că el va sta “cuminte” și eu va trebui să fac ce face el. Evident, mi-a dat să urmaresc și fragmente din concerte”, mai dezvăluie Oana din culisele repetițiilor.

Cum va arăta show-ul celor doi Ștefan Bănică, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro