Steaua s-a impus cu 2-0 în partida cu AS Trencin din preliminariile Champions League

Steaua s-a impus cu 2-0 în partida cu AS Trencin din preliminariile Champions League
loading...

Steaua București a reușit să câștige partida tur din cadrul turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după se s-a impus cu scorul de 2-0 în fața echipei AS Trecin.

Steaua a început în forță partida cu slovacii dar a reușit să deschidă scorul abia în minutul 63 prin golul marcat de Nicușor Stanciu.

Gazdele au trecut pe lângă o mare șansăd e gol, când în minutul 31, șutul lui Bero a ocolit poarta Stelei.

AS Trencin a dominat finalul primei reprize, ratând două mari ocazii de gol, prin Van Kessel, al cărui șut a fost respins de pe linia porții de către Guilherme, și prin Bero, portarul Cojocaru respingând de la colțul scurt șutul său.

Wesley  a trimis un șut periculos în minutul 66, dar acesta a fost reținut de Cojocaru. Patru minute mai târziu, Steaua a tranșat disputa. Jugurtha Hamroun marcând simplu din centrarea lui Adi Popa (70).

Astfel că scorul de 2-0 le dă speranțe steliștilor că au mari șanse să se califice în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Partida retur se va disputa pe Național Arena din București pe data de 22 iulie.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro