Steaua București a reușit o calificare dramatică în turul trei preliminar al Champions League, după ce miercuri seară a pierdut cu 3-2, partida retur cu AS Trencin disputată pe Național Arena din București.

În pur stil românesc, steliștii și-au dat singuri cu stângul în dreptul și erau cât pe ce să rateze calificarea în turul trei preliminar al Champions League.

Slovenii au făcut ce au vrut pe Național Arena, conducând în mare parte, jocul, și au fost cât pe ce să obțină calificarea în turul trei.

Fără spectatorii care să-i susțină din tribune, steliștii au fost conduși 57 de minute de joc cu 2-0.

AS Trencin a făcut un joc agresiv, în viteză, deschizând scorul devreme, încă din minutul 13.

Brazilianul Wesley, care a reluat simplu în plasă centrarea compatriotului său Jairo.

Degringolada în apărarea echipei antrenate de Mirel Rădoi a continuat și oaspeții au mai înscris o dată în minutul 21, prin Matus Bero.

Steaua a reușit să marcheze primul gol abia în minutul 57 prin Muniru Sulley, iar în minutul 60, Gregory Tade a egalat scorul prin golul marcat din penalty.

Steaua merge mai departe grație victoriei de la Zilina cu 2-0, dar după că a făcut un meci sub orice critică pe teren propriu pe Național Arena.

În turul trei al Ligii Campionilor Steaua va juca cu Partizan Belgrad, campioana Serbiei. Primul meci se va disputa la București pe Național Arena, tot fără spectatori, pe 28 sau 29 iulie, iar returul pe 4 sau 5 august la Belgrad.