Romanian Tenis Premium va organiza pe 29 octombrie 2017, la Tenis Club AMG din Bucureşti, cel de-al treilea turneu de nivel RTP 50, ce va avea numele „Sport Profit Open Tenis 2017”. Înscrierile la turneu încep de azi, 17 octombrie şi se încheie pe 27 octombrie la ora 14,00.

Iubitorii tenisului de câmp au la dispoziţie zece zile pentru a se înscrie la turneul RTP 50 – Sport Profit Open Tenis 2017. RTP va organiza în cadrul turneului din 29 octombrie, competiţii atât la simplu masculin – tablou de 32 de jucători, la simplu feminin – tablou de 32 jucătoare, dublu masculin – tablou de 16 perechi, dublu feminin –  tablou de 16 perechi şi dublu mixt – tablou de 16 perechi.

Înscrierile se fac prin email la adresa office@tenispremium.ro cu subiectul „Înscriere RTP50”. Jucătorii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 nai şi să achite taxa de participare de 50 lei.

Primii 28 de jucători care au clasament RTP, acced direct pe tabloul principal de simplu masculin. În proba feminină acced direct pe tablou fără să joace calificări toate cele 12 jucătoare care au clasament RTP.

RTP asigură pentru fiecare meci arbitru de scaun şi copil de mingi, iar fiecare jucător primeşte o sticlă de 0,5 litri apă plată, o banană, un snikers şi un prosop(al doilea prosop se oferă celor care se califică în finala).

Turneul de simplu masculin se organizează dacă în competiţie se înscriu minim 20 de jucători. Turneul de simplu feminin se organizează dacă în competiţie se înscriu minim 10 jucătoare.

Turneele de dublu şi dublu mixt se organizează dacă în competiţie se înscriu minim opt perechi.

Încă din primul tur, jucătorii primesc premii în bani şi produse din partea sponsorilor cât şi puncte RTP în baza cărora se realizează clasamentul RTP pentru fiecare probă.

Pe 29 octombrie, turneul RTP 50 se va organiza în Bucureşti la Tenis Club AMG din Durmul Belşugului Nr. 40-42.

Romanian Tenis Premium – RTP include şase tipuri de turnee atât pentru simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt, după cum urmează: RTP 50, RTP 100, RTP 250, RTP 500, RTP 1000 şi Turneul Campionilor.

Detalii suplimentare despre circuitul RTP puteţi găsi pe site-ul oficial www.tenispremium.ro

Prima ediţie a Exclusiv NEWS Tenis Cup 2017, turneu desfăşurat pe 24 septembrie în circuitul RTP, a fost câştigat de Laurenţiu Ionescu în proba de simplu masculin iar Andreea Avram în cea de simplu feminin.

Turneul RTP 50 – Recent NEWS Tenis Cup 2017, desfăşurat pe 15 octombrie, a fost câştigat la simplu masculin de Laurenţiu Ionescu iar în proba feminină s-a impus Mihaela Ghioca.

grila premii rtp 50 29 octombrie 2017