În timp ce milioane de români sunt amendaţi dacă îndrăznesc să iasă din casă fără „biletul de voie”, iar un milion de români au rămas pe drumuri din cauza pandemiei, autorităţile române ridică orice restricţie când e vorba de trimis români la muncă în …Germania.

Dacă avem Ştab NEAMŢ, Starea de urgenţă din România este doar pentru unii români. Când vine ordin de la „Mama Merkel” se ridică avioanele de la sol şi zboară cu români pentru a munci pe plantaţiile nemţilor.

Azi, pe Aeroportul din Cluj Npaoca s-a ales praful de reguli şi reglementări. Ce distanţare socială, ce protecţie împotirva coronavirus? I-au îmbulzit precum „vitele” în grajd.

La doar câteva ore de când a expirat interdicţia de zbor către Germania şi Franţa, o firmă a recrutat 2000 de români din toată ţara pe care i-a urcat în avioane, fără să aibă bilet, la comanda Ministerului Agriculturii din Germania.

Când Germania are nevoie de muncitori, se ridică toate restricţiile impuse în România prin ordonanţe militare. Restul „fraierilor” rămân în case sub pretextul că e bau bau corona pe străzi.

Aeroportul din Cluj-Napoca a fost luat cu asalt azi, de 2000 de români care au fost îmbarcaţi în 13 avioane de tip charter cu destinaţia Germania. O parte dintre români au venit chiar din judeţul Suceava, unde se află cel mai mare focar de coronavirus din România unde este instituită carantină şi nimeni nu are voie să intre nici să plece din judeţ.

Pe 25 martie, România a suspendat, prin ordonanță militară, toate zborurile către și dinspre Germania și Franța pe o perioadă de 14 zile. Însă, interdicţia a încetat miercuri seară la ora 23,00 şi surprize surprize…nu a mai fost prelungită printr-o altă ordonanţă militară.

Cele 13 avioane charter au fost platite de Ministerul Agriculturii din Germania, ca urmare a presiunii fermierilor germani de a se ridica restrictiile impuse de guvernul federal, pentru limitarea infectarilor cu noul coronavirus