Doi bărbați au fost găsiți joi împușcați pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgoviște. Au fost executaţi în stil mafiot.

Doi bărbaţi au fost găsiţi joi împuşcaţi pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgovişte, iar Poliţia investighează ce s-a întâmplat.

Pe un câmp au fost găsite cele două persoane decedate. Nu putem spune ce fel de armă a fost folosită, cercetările se fac de către poliţişti şi procurori”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Cei doi bărbaţi au 40 de ani şi, respectiv, 49 de ani. Polițiștii și procurorii investighează cazul celor doi bărbați găsiți împușcați pe un câmp la Nisipuri, în apropiere de Târgoviște, primele variante fiind accident de vânătoare sau omor calificat.

”Am efectuat cercetarea la fața locului în condiții de lumină artificială. Urmează să securizăm locul și să continuăm mâine cercetările, pe lumină naturală. Nu se știe autorul, evident, este căutat. Victimele au dispărut astăzi de acasă, nu avem date suplimentare în momentul acesta. Variantele sunt accident de vânătoare și omor calificat; având în vedere că sunt două persoane, varianta a doua este cea mai plauzibilă. Urmează să stabilim la autopsie calibrul gloanțelor, se pare că nu erau de calibru mare. Una dintre persoane a fost împușcată în cap, există o rană și în zona abdomenului, urmează să stabilim, iar cea de-a doua persoană, în zona abdominală’‘, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă.

Potrivit site-ului targovistenews.ro, unul dintre bărbaţii împuşcaţi în cap este Gheorghe Ifrim, consilier local în comuna Răzvand, iar cel de-al doilea bărbat se numeşte Ion Neagoe din Tîrgovişte, angajat la firma consilierului UNPR.