Stare de alertă în Bucureşti după o nouă tentativă de crimă la metrou. Poliţia Capitalei s-a mobilizat din nou din cauza unui apel la 112 unde o femeie a reclamat o agresiune din partea unei femei de 60 de ani care a ameninţat-o.

În staţia de metrou Unirii 2 din Bucureşti, a avut loc o nouă tentativă de crimă, similară cu cea de acum două zile de la Dristor 1 când o tânără de 25 de ani a fost aruncată în faţa metroului de către o altă femeie.

„Nu scapi de mine” i-ar fi spus femeia de 60 de ani, altei pasagere aflată vineri dimineaţă la staţia de metrou Unirii 2 din Capitală.

Joi dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.Pe braț purta o haină de culoare neagră„, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au identificat-o pe femeia agresoare şi potrivit Antena 3 aceasta ar fi fost găsită de oamenii legii şi dusă la audieri.