Un spectator recalcitrant a fost scos duminică, de jandarmi și forțele de ordine, de pe Arena Centrală a BNR, în cadrul finalei de tenis a turneului ATP 250 BRD Năstase Țiriac Trophy 2015. Din cauza acestui incident, finala a fost întreruptă timp de câteva minute.

Scandal la finala BRD Năstase Țiriac Trophy 2015, din cauza unui bărbat care nu și-a închis telefonul în timpul meciului și mai apoi acesta a început să vorbească la mobil.

Pentru că i-a sunat mobilul și mai apoi a început să vorbească la telefon, bărbatul a perturbat finala de dublu masculin de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015, jucată de Jiri Vesely și Guillermo Garcia, pe terenul central de la Arenele BNR din București.

În setul doi, la scorul de 3-3, pe serviciul lui Jiri Vesely, un spectator în vârstă de circa 45 de ani, a început să vorbească cu nonșalanță la telefon, deranjând jucătorii.

Arbitrul de scaun a întrerupt partida rugându-l pe spectator să se oprească din vorbit. Pentru că nu a dat curs solicitării, agenții de pază au mers la spectator pentru a-l invita să părăsească tribuna. Însă acesta nu a vrut nici în ruptul capului să plece, deși a venit și un jandarm.

După ce cehul și-a făcut serviciul și cei doi jucători au luat pauză de joc, agenții de pază și jandarmii au insistat din nou ca spectatorul recalcitrant să plece din arenă. Însă acesta se încăpățâna să rămână și în loc să plece s-a mutat pe alt loc, deși spectatorii îi huiduiau și îi cereau să plece.

În cele din urmă, la intervenția arbitrului de scaun, care a cerut ca spectatorul să fie scos din arenă, forțele de ordine l-au luat pe sus pe bărbat și l-au scos din Arena Centrală a BNR, iar finala s-a reluat.

Odată scos din arena centrală, bărbatul a fost preluat de jandarmi, legitimat și amendat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

spectator reclacitrant arene