In ziua de astazi, companiile care nu au un site de prezentare in mediul online si nu se fac cunoscute in acest fel, au sanse scazute de a obtine profit rapid si din alte surse decat cele cunoscute. Specialistii Cubick.ro ii pot ajuta pe cei dornici sa ajunga pe world wide web sa o faca prin intermediul unui site de prezentare.

Site-ul de prezentare este cea mai usoara si mai la indemana metoda de promovare a afacerilor. Acesta ofera informatii generale cu privire la produsele si serviciile oferite, precum si informatii de contact. Nevoile antreprenorilor de dezvoltare sunt transpuse in realitate, iar proiectele vor genera vizite care sa ii faca remarcati.

Site-ul de prezentare realizat de specialistii Cubick.ro atrage mai multi clienti decat si-ar fi imaginat antreprenorii

Comparativ cu brosurile si pliantele distribuite, site-ul de prezentare este o metoda mult mai facila prin care companiile isi pot face reclama si pot ajunge la foarte multi potentiali clienti. Persoanele interesate se afla la un click distanta de serviciile companiei si, pentru ca peste 2.4 miliarde de oameni folosesc zilnic internetul, sansele de a avea noi clienti in fiecare zi cresc semnificativ.

Cu un site web creat de specialistii Cubik.ro, companiile se pot pozitiona pe un loc fruntas in domeniul lor de activitate, acesta fiind un instrument menit sa educe publicul tinta.

Potentialii clienti deja te cauta online si nu te gasesc – cel mai rau scenariu

Acesta este cel mai rau scenariu posibil pentru o afacere: ca potentialii clienti sa caute o companie in mediul online si sa nu o gaseasca. Acest lucru ii poate dezamagi si ii poate determina sa isi indrepte atentia catre o alta afacere concurenta.

Studiile arata ca peste 90% din experientele online au la baza o cautare intr-un motor de cautare. Pentru a creste, afacerile trebuie sa dispuna de un site web de prezentare simplu, in care informatiile postate sa fie concrete si la obiect.

Site-ul de prezentare poate fi singurul contact pe care clientii il au la dispozitie

Clientii vor avea posibilitatea de a scrie reprezentantilor companiilor in formularul de contact din cadrul site-ului de prezentare sau vor putea folosi un chat direct cu un agent pentru a intra in legatura si a adresa intrebarile care ii intereseaza. Potentialii clienti pot suna la numarul de telefon afisat pe site-ul de prezentare in timpul orelor de program sau pot trimite un e-mail echipei.

Concurenta deja are un site de prezentare bine pus la punct

Sansele ca firmele concurente sa aiba deja un site de prezentare foarte bine pus la punct sunt foarte mari. Afacerile care doresc sa ramana competitive trebuie sa investeasca intr-un site bun si sa aiba in vedere faptul ca mediul online este uneori un adevarat “camp de lupta” in care companiile isi masoara fortele in materie de clienti noi atrasi. Cei care doresc sa ramana constanti in nisa trebuie sa investeasca in construirea unui site pentru afacerea lor sub forma unui site de prezentare, care ii va ajuta sa se ridice peste site-urile concurentei si sa vanda mai mult decat acestia.

Ce trebuie sa stii atunci cand comanzi un site online?

Inainte de a comanda un site online, reprezentantii companiilor trebuie sa stie ca au nevoie de un domeniu, sa isi aleaga numele de domeniu in mod corespunzator, de hosting de calitate, dar si de o echipa specializata si cu experienta in acest domeniu.